Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

ZM8+

Podržava dubok san
Poboljšava oporavak mišića
Pomaže u sintezi proteina
Povećava testosteron i snagu

49.00 KM
39.20 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 49 - 49

Opis proizvoda:

Mutant ZM8+

Kao što je već spomenuto, postoje istraživanja prema kojima sportisti i oni koji vježbaju gube mnogo cinka i magnezija, vjerojatno kroz pojačano znojenje tokom treninga ili zbog neadekvatne prehrane. Nadalje, kao takva je predstavljena suplementacija cinkom i magnezijem. U teoriji, ZM8+ može ojačati profil anaboličkih hormona, smanjiti katabolizam i poboljšati imunitet.

NOVI ZM8  sadrži 8 osnovnih hranjivih sastojaka potrebnih za dubok san, oporavak i optimalnu hormonalnu aktivnost. Uz standardnu ​​mješavinu cinka, magnezijuma i B6 koja se nalazi u bilo kojoj ZMA formuli,novi  ZM8 + sadrži i jedinstvenu mješavinu vitamina D3, B12, selena, mangana i kroma. Ovi dodani sastojci odlikuju se impresivnim nizom prednosti koje uključuju podržavanje imunološke funkcije, upravljanje težinom, poboljšanje nivoa testosterona i poboljšanje mišićnog oporavka! S dokazanim nivoom cinka, magnezijuma i B6 plus 5 dodatnih sastojaka, ZM8 + sigurno će vam bolje spavati i probuditi se osjećajući se svježenije nego ikad!

  • Cink: ovo je element u tragovima koji je povezan s mnogo važnih biokemijskih procesa i potreban je za upotrebu više od 300 enzima. Enzimi koji sadrže cink uključeni su u mnoge elemente metabolizma, npr. u replikaciju stanica. Osim toga, enzimi kao što su ugljična anhidraza i laktat dehidrogenaza također su povezani s metabolizmom. Prema istraživanjima, nedostatak cinka je izuzetno izražen kod sportista i ljudi koji vježbaju.
  • Magnezij: element koji ima značajnu ulogu u mnogim staničnim odnosima. Preko 300 metaboličkih reakcija zahtijeva magnezij kao kofaktor (npr. glikoliza, metabolizam proteina i masti ili sinteza adenozin trifosfata). Magnezij služi i kao fiziološki regulator stabilnosti membrane te u neuromuskularnim, kardiovaskularnim, imunološkim i hormonalnim aktivnostima.
  • Vitamin B6: opći zadatak ovog vitamina u ZM8+ je pružiti dozu energije. Osim toga, B6 je uključen u više od 100 različitih enzimskih reakcija, uglavnom povezanih s metabolizmom proteina.
  • Kao i drugi B12 vitamini, osigurava pretvatvaranje nutrijenata u energiju. Asistira u produkciji energije na način da potpomaže zdravlje crvenih krvnih zrnaca i na taj način poboljšava njihovu sposobnost za prenošenje kisika i hranjivih tvari širom tijela. Da bi pravilno funkcionisale, sve stanice tijela trebaju vitamin B12. Manjak kobalamina uzrokuje slabost, ukočenost udova i groznicu.

PAKOVANJE: 90 kapsula

INFORMACIJE O ISHRANI
Kalorije
Veličina 1 porcije: 3 kapsule
Količina po 1 porciji 1 kapsula %DV*
vitamin D
Ergokalciferol
20 mcg 6,7 mcg **
Vitamin B6
Pyridoxin Hydrochloride
12 mg 4 mg **
Vitamin B12
Metilkobalamin
3 mg 1 mg **
Magnezijum
Bisglicinat
450 mg 149,9 mg **
Cink
Bisglicinat, L-aspartat
30 mg 10 mg **
Selen
Selenometionin
100 mcg 33,3 mcg **
Mangan
Bisglicinat
2 mg 0,7 mg **
Chromium
Pikolinate
120 mcg 40 mcg **
BioPerine®
ekstrakt crnog bibera
piper nigrum
5 mg 1,7 mg **
* Postotak dnevne vrijednosti po jednoj punoj porciji.
** Dnevna vrijednost nije utvrđena.
Sastojci / Ostali sastojci: Biljna kapsula (hypromellos)), antifungalna sredstva (silicijum dioksid, magnezijum stearat), emulgator (mikrokristalna celuloza).
Alergeni / Upozorenja: proizvedeno u objektu koji rukuje sastojcima iz mlijeka, pšenice, jaja, kikirikija, soje, orašastih plodova (lješnjaka)

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu