Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Kompanija Elit NUTRITION je osnovana 2013. godine iz ljubavi prema sportu, pravilnoj ishrani i zdravom načinu života. U našoj ponudi se nalaze proizvodi renomiranih brendova kao što su: Body&Fit, Optimum Nutrition, Dymatize, Gorilla Wear, Best Body Nutrition, Mammut, Universal Nutrition – Animal, ProBrands, BSN, MuscleTech kao i mnogi drugi. Na većinu navedenih bredova posjedujemo ekskluzivna prava za uvoz i prodaju na našem tržištu.

Danas je Elit NUTRITION postao sinonim za zdravu ishranu i vrhunsku sportsku suplementaciju koja kvalitetom zadovoljava najstrožije evropske i svjetske standarde. Prateći trendove i inovacije u domenu zdrave i sportske ishrane, stekli smo epitet sigurne NUTRITION ZONE, gdje svojim imenom garantujemo da naši klijenti sa različitim prehrambenim navikama i zahtjevima kod nas mogu pronaći sve što im je potrebno.

Naša misija

Naša misija se temelji na stvaranju povjerenja između nas i kijenata putem dvije glavne osobine, a to su elitna ponuda i elitna usluga. Te dvije osobine su nam poslužile kao i inspiracija za naziv Elit Nutrition, te su postale stub našeg poslovanja i temelj za izgradnju reputacije kod kupaca.

U industriji koja se kontinuirano razvija, ulažemo napore da držimo korak sa naprednim tržištima, trudeći se da svojim klijentima omogućimo uvijek elitnu ponudu i elitnu uslugu.
Posvećeni našoj misiji, uspjeli smo da se izdvojimo od drugih i budemo prvi izbor za one koji vode računa o sebi i svom zdravlju..

Vizuelni identitet

NOVI logotip je moderna verzija prepoznatljivog logotipa Elit Nutrition, gdje smo slovo “e”, koje je kao silueta bilo osnova prvog logotipa, istakli samostalno da simbolizira sve ono na čemu se naša misija zasniva: povjerenje, elitna ponuda, elitna usluga.

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu