Elit NUTRITION obilježio dvije godine rada poslovnice u Tuzli Ostavi komentar

Najveći bh. lanac sportske suplementacije Elit NUTRITION d.o.o. za protekli vikend obilježio je dvije godine rada poslovnice u Tuzli. Uz brojne aktivnosti, degustacije suplemenata, svi posjetioci našeg shopa uživali su u akcijskim cijenama ali i poklonima za kupce tokom cijeloga dana. Na kraju dana dvoje kupaca nagradili smo vrijednim nagradama.

Druga godišnjica Elit NUTRITION shopa u Tuzli okupila je veliki broj posjetioca koji su se oduševili bogatim programom u kojem je svako mogao pronaći nešto za sebe.

U popodnevnim satima, od 14 – 18h, naši promoteri organizovali su i veliku promociju naših proizvoda. Mnoštvo aktivnih rekreativaca ali i posjetioca našeg shopa, degustirali su BF (BODY&FIT) Whey Perfection kao i ukusne proteinske čokoladice istoimenog proizvođača. Također, BCAA napitak – Novi okusi FCB AMINOPRO našli su se na repertoaru degustiranih proizvoda čijim okusom i karekteristikama su oduševljeni i posjetioci koji se aktivno ne bave fitnessom, ali i energetskim napitkom – WOLVERINE Zero, Classic, Cassis i Lime. Zadovoljni posjetioci razgovarali su sa našim osobljem o sportskim suplementima koja naša kompanija ima u svojoj ponudi. Naš bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a neki od njih su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, AMINOPRO, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i drugi koje naši najbolji sportisti redovno koriste.

Kompanija Elit NUTRITION broji 10 maloprodajnih objekata širom BiH, Sa 17 uposlenih, mi smo najveća domaća kompanija sportske suplementacije.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *