Fitness centar PRO GYM proslavio 10. rođendan

Deseta godišnjica fitness centra PRO GYM okupila je veliki broj posjetioca koji su se oduševili bogatim programom u kojem je svako mogao pronaći nešto za sebe.
Osim vjernih posjetitelja, društvo su nam pravili fudbaleri FK SARAJEVO Nihad Mujakić, Krste Velkoski i Haris Handžić koji svakodnevno koriste naše suplemente.
Naša kompanija svim prisutnim obezbjedila je mnoštvo nagrada između kojih izdvajamo Elit NUTRITION i BODY&Fit trenerke, kačkete, amino kiseline ali i nove šejkere iz specijalne zlatne linije BODY&Fit.

U poslijepodnevnim satima, od 18 – 21h, naših 9. promotera organizovali su i veliku promociju naših proizvoda u istoimenom centru. Mnoštvo aktivnih rekreativaca ali i posjetioca ovog fitnessa u Sarajevu, degustirali su BF (BODY&FIT) Whey Perfection Isolat kao i ukusne proteinske čokoladice istoimenog proizvođača, ali i BBN HARDCORE protein block čokoladice koje u svom sastavu imaju 52% proteina. Također, BCAA napitak – Novi okusi FCB AMINOPRO našli su se na repertoaru degustiranih proizvoda čijim okusom i karekteristikama su oduševljeni i posjetioci koji se aktivno ne bave fitnessom, ali i energetskim napitkom – WOLVERINE Cassis i Lime. Zadovoljni posjetioci razgovarali su sa našim osobljem o sportskim suplementima koja naša kompanija ima u svojoj ponudi.

Da svega bude dovoljno pobrinuli su se uposlenici PRO GYM-a koji su na kraju rođendana napravili vatromet u znak zahvale svim svojim klijentima i gostima koji su uveličali ovaj jubilej.

Ovom prilikom našem dugogodišnjem partneru želimo još mnogo uspješnih godina rada i zadovoljnih klijenata.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.