Elit NUTRITION obilježio četiri godine rada poslovnice “Koševo” Ostavi komentar

Najveći bh. lanac sportske suplementacije Elit NUTRITION d.o.o. 15. novembra obilježio je četiri godine rada poslovnice “Koševo”. Uz brojne aktivnosti, degustacije suplemenata, svi posjetioci našeh shopa uživali su u akcijskim cijenama ali i poklonima za kupce tokom cijeloga dana. Na kraju dana troje kupaca nagradili smo vrijednim nagradama: EN trenerkom, UNIVERSAL torbom kao i BF kačketom.

Ono čime se najviše ponosimo, jeste naša porodica koja broji 17 uposlenih. Oni su svojim predanim radom doprinijeli našem uspjehu i svaki od njih je nama jednako važan za dalji rast u budućnosti.

Na proslavi je bilo nekoliko desetina posjetilaca, a kupci su uživali uz degustacije naših Body&FIT proteinskih čokoladica, BCAA tečnog napitka – AMINOPRO, proteinskih šejkova, a sve to uz odličnu atmosferu.

Naša kompanija je tokom protekle četiri godine značajno poboljšala sve ključne poslovne indikatore, finansijske rezultate i postali ekskluzivni uvoznici za nove prestižne brendove sportske suplementacije kao što su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, AMINOPRO, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i drugi koje naši najbolji sportisti redovno koriste.
Postavljeni su temelji za kontinuirano održivi rast, a uvođenjem modernih i jedinstvenih usluga koje direktno odgovaraju potrebama klijenata napravili smo veliki iskorak a sport, na veliko zadovoljstvo naših klijenata, zaposlenika, uveli u novo bolje doba.

Kompanija Elit NUTRITION broji 10 maloprodajnih objekata širom BiH, Sa 17 uposlenih, mi smo najveća domaća kompanija sportske suplementacije.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *