Održan prvi Balkan Health & Fitness Summit Ostavi komentar

U sarajevskom Vistafonu održan je prvi Balkan Health & Fitness Summit. Ovaj događaj održava se u organizaciji BTC Fitness kluba.

Ovom edukaciono-praktičnom događaju naša kompanija je bila ponosni sponzor te svim učesnicima obezbjedila proteinske sendviče kao i mnoštvo drugih proizvoda iz našeg lanca sportskih suplemenata. Svi prisutni, tačnije više od 200. posjetioca mogli su degustirati BF (BODY&FIT) Whey Perfection protein kao i ukusne proteinske čokoladice istoimenog proizvođača. Također, BCAA napitak – FCB AMINOPRO se našao na repertoaru degustiranih proizvoda čijim okusom i karekteristikama su oduševljeni i posjetioci koji se aktivno bave fitnessom, ali i energetskim napitakom – WOLVERINE sugar free. Zadovoljni posjetioci razgovarali su sa našim osobljem o sportskim suplementima koja naša kompanija ima u svojoj ponudi.

Tako su posjetioci imali priliku slušati predavanja od istaknutih sportista poput Stevea Maxwella (SAD), Tomislava Dolušića (Hrvatska), Mladena Jovanovića (Srbija), Aleksandara Miketa (Hrvatska) i Goran Sajko (Hrvatska), te Džemala Gekić a (BiH).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *