Registracija

Prijava

Register

ElitNutrition d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. ElitNutrition d.o.o. ne preuzima i ne snosi odgovornost za bilo kakvu eventualnu zloupotrebu navedenih podataka od strane treće osobe ukoliko ista do njih dođe bez našeg znanja i/ili volje.

ElitNutrition d.o.o. prikuplja osnovne podatke korisnika i kupaca samo u identifikacijske svrhe pri kupovini i dostavi proiyvoda, a kako bi Vam omogućili korištenje svih opcija koje ova WEB stranica pruža. ElitNutrition d.o.o. će Vaše lične podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati bez Vašeg znanja trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne saglasnosti.

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE LIČNIH PODATAKA
ElitNutrition d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke prilikom Vaše registracije.. Svaki posjetilac ima mogućnost registracije. Registracija je potrebna kako bi se posjetiocima omogućila kupovina proizvoda. Isto tako služi u svrhu praćenja korpe tokom pretraživanja proizvoda, te u svrhu spremanja podataka o proizvodima korištenjem različitih opcija. Kao posjetilac i informativni korisnik proizvoda, niste se dužni registrovati i možete izabrati da se ne registrujete i time ne ostavite svoje lične podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti usluge i pogodnosti kupovine.