MASS GAINER

KARAKTERISTIKE:

♦ Mutant Mass nudi nešto što ne može ponuditi niti jedan gainer na tržištu:

♦ Waxy maize starch-ugljkohidrati velike molekularne težine

♦ Deset kvalitetnih proteina

♦ MCT pozitivne masnoće za dodatnu energiju i vrlo malo šećera

♦ CLA (kojnugirana linolenska kiselina)

♦ Laneno ulje ,amino G-glutamine peptid matrix

♦ colostrum i ekstrakt cimeta

, ,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 75 - 75

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 75 - 75

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

MASS GAINER – MUTANT

Je definitivno najkompletniji svjetski gainer!Dizajniran je za najbrže nabacivanje mišićne mase i prilagođen svakom metabolizmu!Što se proteinskog dijela tiče: sastoji se od deset različitih izvora najčistijih proteina. Uključuje kombinaciju brzodijelujućih(WHEY PROTEIN KONCENTRAT, WHEY PROTEIN IZOLAT, WHEY PROTEIN HIDROLIZAT) i sporo otpuštajućih proteina(MICELARNI KAZEIN, MLIJEČNI PROTEIN KONCENTRAT, KALCIJ KAZEINAT, ALBUMIN I MLIJEČNI PROTEIN IZOLAT). Na taj način opskrbljuje Vaše mišiće sa konstantnim dotokom aminokiselina kroz cijeli dan što je izuzetno važno za mišićni rast, obnovu mišićnog tkiva i oporavak!

WAXY MAIZE je ugljikohidrat sa najvećom molekularnom masom! To znači da najbrže prolazi kroz želudac i na taj način najbrže donosi hranjive tvari do vaših mišića koji očajnički vare za hranjivim tvarima kako bi osigurali mišićni rast! Upravo tu je najveća kokurentna prednost MUTANT MASS-a! Ostali gaineri će vam za istu cijenu prodati neke jednostavne ugljikohidrate kao što je glukoza, dok MUTANT MASS nudi samo najbolje od najboljega što se sirovina tiče! Uz to, za razliku od drugih gainera ima vrlo malo šećera po obroku!

MUTANT MASS također sadrži i pozitivne masnoće kao što su MCT(koji će Vam dati energiju), CLA (koji će Vam pomoći da smanjite količinu masnog tkiva pri nabacivanju mišića) i LANENO ULJE(koje će Vam pomoći da održite zdravim Vaš krvožilni sustav).

AMINO-G Glutamine i Peptide Matrix koja se satoji od enzimski modificiranog peptida glutamina kako bi vam omogućio da maksimizirate stanični volumen i ubrzate mišićni oporavak.

MUTANT MASS sadrži također i posebnu formulu INTRASORB-5 Calorie Impact Matrix koja uključuje Colostrum i Ins-Drive Complex(ekstrakt cimeta) koja omogučava učinkovitost inzulina(koji je najjači anabolni hormon) i učinkovitost probavnog sistema što omogućava bolju preradu nutrijenata i s time brži mišićni rast!

MUTANT MASS je odličnog okusa bilo da se mješa u vodi ili mlijeku i zaslađen je najboljim zaslađivačem današnjice Sukralozom! SUKRALOZA je vodeći zaslađivač na svijetu pošto se pokazala puno zdravija od štetnog aspartama.

Kao što vidite pri izradi se pazilo na svaku moguću sitnicu koja vam može pomoći kako bi brže ostvarili Vaš cilj…Brzo povećanje čiste mišićne mase!

Po mišljenju mnogih svijetskih site-ova(kao što je bodybuilding.com) Fit foods-ovi stručnjaci su napravili jedan od najboljih i najučikovitijih gainera današnjice!

PAKOVANJE: 2270 grama

 

SKU: N/A Kategorije: , , Brend
Težina N/A
Pakovanje

2270 grama

Okus

Chocolate, Cookies, Strawberry, Strawberry Banana, Triple Chocolate, Vanilla, Vanilla Ice Cream

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “MASS GAINER”

Još nema komentara o ovom prozvodu.