STORM

Karakteristike:
-Najsavremeniji oblici kreatina
-NO reaktori produženog dejstva + insulinski potencijatori
-Mišićna pumpa, snaga, energija, oporavak

Poništi odabir
Detaljno
SKU: N/A Kategorije: , Brend:

Opis proizvoda

Storm sadrži najpotentnije i najmoćnije oblike kreatina kao što je magnezijum kreatin helat.

Tokom naučnih istraživanja potvrđeno je da magnezijum kreatin helat povećava snagu, poboljšava performanse nakon samo dvije nedelje korišćenja. Takođe, ovaj preparat sadrži NO reaktore i insulinske potencijatore što ga čini jednim od najmoćnijih mišićnih volumizatora na tržištu.
Jedna od komponenti ovog preparata je jedinstveni transportni sistem-iNOXsulin-7, koji povećava brzinu apsorpcije kreatinske komponente. Prednost ovog transportnog sistema je što se apsorpcija kreatina odvija bez učešća glukoze.
INOXsulin-7 sadrži NO reaktore produženog dejstva i insulinske potencijatore koji veoma brzo i efikasno ubacuju kreatin u mišićno tkivo, što rezultuje povećanjem “pumpe” i energije.
Storm sadrži 4 unaprijeđene kreatinske forme kao što su: magnezijum kreatin helat, dikreatin malat, trikreatin malat i kreatin monohidrat. Ove forme omogućavaju kontinuiran protok i konstantan priliv kreatina u mišićno tkivo u cilju poboljšanja sportskih performansi i povećanja snage.

Preporučena upotreba: 1 dozer (~10,5g/9,44g) preparata pomešati sa 3dl hladne vode, uzeti jednu porciju 30 minuta prije treninga i jednu porciju najkasnije 30 min. poslije treninga.

PAKOVANJE: 836 grama

SEEVIRANJA : 80

SERVIRANJE: ~10,5 grama

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Budite prvi i ostavite recenziju za “STORM”