BODY & FIT CACAO NIBS

Karakteristike:
♦ Broj jedan izvor antioksidansa!
♦ Dobar za srce. Sirovi kakao je u stanju regulisati krvni pritisak, tijelesne masti i smanjiti kolesterol.
♦ Pruža udoban osjećaj i sprječava stres.
♦ Daje energiju tijelu.
♦ Kakao sadrži PEA ili feniletilamin.
♦ 100% čisti i bez aditiva.


Očisti

Pure Cacao Nibs
BODY&Fit Sports Nutrition – Superfoods

Sirovi kakao u komadićima je broj jedan izvor antioksidansa!

Cacoa je jedna od najmoćnijih i najpopularnijih super hrana. Nema hrane na zemlji s većom koncentracijom antioksidansa od prirodnog kakaa.

Crna čkolada je loša za Vas? Možda i nije, sirovi kakao je glavna sirovina crne čokolada i strašno je zdrava namirnica. Ispod možete pročitati sve prednosti sirovog kakaa. Sirovi kakao je prepun antioksidansa koji štite organizam od slobodnih radikala i odgađa procese starenja.

Sirovi kakao sadrži mnogo dobrih hranjivih tvari kao što su: Vitamin A, B1, B2, C, D, E, Omega masne kiseline, triptofan i serotonin. Sadrži i mnoge minerale kao što su velike količine cinka, željeza, bakra, mangana, kroma, magnezija i sumpora. Kakao je broj 1 izvor magnezijuma. Magnezij se također naziva anti-stres mineral. Omogućuje pravilnu funkciju srca i krvnih sudova, povećava otpornost na stres, depresiju i mentalni umor. Te je veoma važan za rast zuba i kostiju. Hrom osigurava stabilne nivoe šećera u krvi i povećava osjetljivost na insulin.

Kako možete ga koristiti:
Kakao u komadićima možete dodati na mnogo različitih načina u ishranu. Možete ga miješati sa proteinskim šejkom, jogurtom ili posuti preko voća.

PAKOVANJE: 250gr.

SKU: N/A Kategorija:
Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “BODY & FIT CACAO NIBS”

Još nema komentara o ovom prozvodu.