ON GOLD STANDARD BCAA

♦ Okus: Cola
♦ 5g BCAA u omjeru 2:1:1
♦ Vitamin C za jačanje imuniteta
♦ Magnezij za mišiće
♦ Magnezij i vitamin C za sprječavanje umora
♦ Jedinstvena formula koja sadrži Rhodiola rosea, Wellmune® i mješavinu elektrolita
♦ Blag, osvježavajući i jednostavan za piti
♦ Testiran na nedozvoljene supstance

,

assd_grande

Prije treninga, želite energiju i fokus. Nakon treninga tu je proteinski šejk koji omogućava rast i oporavak mišića. U teretani, tokom treninga, Gold Standard BCAA Vam pomaže tokom intenzivnog treniranja na način da pojačava Vaš imunitet i smanjuje umor* kako bi bili spremniza naredni trening. Novi Gold Standard BCAA Train + Sustain prašak je dizajniran tako da bude veoma pitak, sa blagim okusima, koji ćete pijuckati tokom dugotrajnih treninga. Ovo je novi Zlatni Standard (Gold Standard) za suplementaciju tokom treninga. Ostanite u igri !

♦ KO BI TREBAO KORISTITI OVAJ PROIZVOD? Ovo je proizvod visoke kvalitete koji se koristi tokom treninga i koji bi trebao koristiti svako ko želi potporu za mišiće i imunitet tokom i nakon vježbanja.

♦ ŠTA OMOGUĆAVA UPOTREBA GOLD STANDARD BCAA? Gold Standard BCAA Vam pomaže tokom intenzivnih treninga pružajući potporu Vašem imunom sistemu i smanjujući umor, tako da ste spremni za naredni trening.

♦ KADA JE NAJBOLJE KORISTITI GOLD STANDARD BCAA? Pomiješajte u vodi i pijte tokom treninga. Gold Standard BCAA Vam pomaže tokom intenzivnih treninga pružajući potporu Vašem imunom sistemu i smanjujući umor, tako da ste
spremni za naredni trening.

sda_grande

SKU: N/A Kategorije: ,

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ON GOLD STANDARD BCAA”

Još nema komentara o ovom prozvodu.