ANIMAL CUTS

KARAKTERISTIKE:

♦ Animal Cuts je kompletan, sveobuhvatan preparat za skidanje suvišnih kilograma i sagorjevanje masnih naslaga. Većina sagorjevača se bazira samo na termogenezi, što za mnoge sportaše nije dovoljno.

,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 99 - 99

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 99 - 99

Universal Animal Cuts (42 paketića)

“ANIMAL CUTS mi je dao mnogo bolje rezultate nego što sam očekivao. Za malo više od sedam dana izgubio sam 4 kg uz povećanje mase. Izgubio sam 8 centimetara oko struka. Impresioniran sam djelovanjem ANIMAL CUTS. Nestrpljivo čekam šta će mi donijeti slijedeći ciklus!” by J. LeBlanc

Animal Cuts je kompletan, sveobuhvatan preparat za skidanje suvišnih kilograma i sagorjevanje masnih naslaga.Većina sagorjevača se bazira samo na termogenezi, što za mnoge sportaše nije dovoljno. Animal Cuts sadrži 7500 mg aktivnih supstanci koje utiču na sagorjevanje masnih naslaga. Animal Cuts napada masno tkivo na devet nivoa. Kao što je otac renesanse, Italijan Michelangelo Buonarroti, oblikovao bezobličan kamen u nevjerovatno ljudsko tijelo, tako će i Animal Cuts američke firme UNIVERSAL NUTRITION vas da pretvori u Davida.

UPORABA:
Uzmite 2 paketića dnevno u razdoblju od 3 tjedna. Prvi paketić progutajte ujutro na prazan želudac, drugog 4-6 sati kasnije.

PAKOVANJE: 42 paketića
SERVIRANJA : 21

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Pakovanje

42 pakovanja

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL CUTS”

Još nema komentara o ovom prozvodu.