BODY & FIT CREATINE CREAPURE 500g

 

Karakterisitke:

Creapure® je kreatin napravljen od pažljivo odabranih sirovina. Da bi kreatin mogao da nosi logo Creapure® mora da prođe najstrože tehnološke i hemijske analize, jer taj logo govori da je u pitanju najefikasniji, najbezbedniji i kreatin najveće čistoće koji se proizvodi u Njemačkoj.

, ,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite 32 - 32 bodova!

CREATINE Creapure®

BODY&Fit Sports Nutrition

Šta je kreatin monohidrat i čemu služi
Kreatin je jedinjenje koje ljudski organizam sam proizvodi i koji snadbijeva mišiće energijom. Proizvodi se u jetri, pankreasu i bubrezima, a krvotokom prenosi do mišića. Kada dospije u mišiće, konvertuje se u fosfokreatin (kreatinfosfat), koji snadbijeva adenozin-difosfat (ADP) fosfatnom grupom potrebnom za nastajanje adenozin-trifosfata (ATP), koji je neposredni energetski izvor za naše mišiće.

Kako djeluje kreatin
Za veoma kratko vreme daje vidljive rezultate – za samo dvije nedelje može značajno da poveća mišićnu masu, ali i opštu kondiciju, što za poslijedicu ima mogućnost intenzivnog treniranja zahvaljujući povećanim energetskim nivoima. Pored toga, kreatin neposredno utiče na brzinu oporavka organizma od stresa izazvanog napornim treniranjem. U svijetu profesionalnog, ali i rekreativnog sporta gotovo da nema sportiste koji ne koristi kreatin i koji ne zna čemu on služi. Sposobnost kreatina da poveća energetske rezerve u mišićima potiče od njegove aktivnosti u proteinskoj sintezi, kojom spriječava razgradnju mišića. Još jedna izuzetno važna osobina kreatina je i njegova uloga u rehidraciji mišićnih ćelija, što je od izuzetnog značaja za rast mišićnih vlakana i njihovu čvrstinu.

Dejstvo na organizam
– ubrzava povećanje mišićne mase i postizanje mišićne definicije
– povećava energiju, snagu i izdržljivost
– ubrzava procese mršavljenja
– ubrzava procese oporavka nakon intenzivnog treninga i fizičkog stresa
– smanjuje zamor
– idealan je dodatak ishrani za vegetarijance koji ga ne unose dovoljno hranom

PAKOVANJE:500gr
SERVIRANJA: 100

SKU: 75 Kategorije: , ,

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “BODY & FIT CREATINE CREAPURE 500g”

Još nema komentara o ovom prozvodu.