Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

ASHWAGANDHA

Snižava šećer u krvi
Snižava kortizol
Ima antikancerogena svojstva
Utiče na plodnost kod muškaraca i žena

25.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 25 - 25

SWANSON ASHWAGANDHA

Vrlo popularna kao dio ayurvedskog načina života, Ashwagandha – poznata i kao indijski ginseng ili zimska trešnja – je savršena za sve koji traže pomoć u upravljanju užurbanim životnim stilom. Svaka kapsula Swansn podržava uravnoteženu prehranu i sadrži 450mg standardizovanog ekstrakta ashwagandha.

Ashwagandha – nekoliko riječi

Na početku, naravno, neke informacije o tome što je točno Ashwagandha (Withania somnifera), također zvana “Indijska zimska trešnja” (Indian Winter Cherry). Koristi se u Indiji kao tradicionalni oblik liječenja, nazvan “ayurveda”, za nas uglavnom poznat po djelovanju na stresne situacije, a zauzvrat se vidi kao rješenje koje utječe na našu:

  • vitalnost
  • energija
  • snaga

Ashwagandha kod istraživanja može biti predstavljena različito s obzirom na njezine sposobnosti. Primjer koji ćemo navesti uglavnom je usredotočen na predstavljanje onoga što može učiniti za našu kardiorespiratornu snagu i opću kvalitetu života .

Učinkovitost Ashwagandhe – prezentacija studije

U slučaju provjere kardiorespiratorne snage provode se specifične vježbe – na taj način možemo odrediti tzv. maksimalnu potrošnju kisika (VO2 max). VO2 max se smatra jednim od najboljih načina za određivanje razine kardio-respiratorne kondicije jer predstavlja dugotrajnu razinu aerobne i kardiovaskularne izdržljivosti.U slučaju QOL-a korištena je posebna anketa WHO-a (Svjetska zdravstvena organizacija), gdje su procijenjena sljedeći aspekti:

  • fizičko zdravlje
  • duševno zdravlje
  • međuljudski odnosi
  • okolišni čimbenici

Za istraživanje je korišten ekstrakt korijena Ashwagandha. Također je vrijedno spomenuti da su u studiji postojale dvije skupine – jedna je uzimala dodatak, a druga je uzimala placebo.

Rezultati

1-0 za Ashwagandha ! Naš mali dodatak pokazao je vrlo dobre rezultate u slučaju razine VO2max, a također se povećala i kvaliteta života prema ispitanicima. Naravno, rezultati su uspoređeni s placebom, stoga je i pretpostavka. Međutim, sama studija ukazala je na to da je potrebno još testova kako bi se točno utvrdilo što je biljka zapravo sposobna učiniti. Usprkos tome, rezultati su vrlo obećavajući!

Zaključak

Kao što možete vidjeti, Ashwagandha ne mora biti samo povezana s dodatkom koji će nam pomoći u stresnim vremenima. Postoje vrlo jaki dokazi da ona također može utjecati na sposobnosti bodybildera, što također pozitivno utječe na kvalitetu života.

Napomena: Mlađi od 18 godina prije upotrebe posavjetovati se sa ljekarom.
Čuvanje na suhom i hladnom mjestu
PAKOVANJE: 60 kapsula

SERVIRANJE: Dva puta dnevno po jednu kapsulu (jedna kapsula sadrži 500mg extrakta Ashwagandhe)

Pakovanje

100 Kapsula

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu