ZMA+

KARAKTERISTIKE:

♦Stimuliše rast mišića

♦Sadrži cink,magnezij,vitamin B6

 


Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 35 - 35

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 35 - 35

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

MUTANT ZMA+

Sadrži dokazane razine cinka, magnezijuma i B6 za koje je poznato da povećavaju razinu anaboličkog hormona kod sportaša.

Anabolički hormon prestavlja anaboličke steroide koji stimulišu sintezu proteina i inzulina,odnosno rast mišića.Istraživači su izvijestili da su sportaši koji uzimaju ta tri hranjiva sastojka imali više od 30 posto povećanja razine mišića i oko 5 posto povećanja razine inzulina sličnog faktora rasta 1 (IGF-1). Osim toga, dodali smo patentirano sredstvo za apsorpciju BioPerine kod svojih propisanih punih 5 mg.

  • Cink: ovo je element u tragovima koji je povezan s mnogo važnih biokemijskih procesa i potreban je za uporabu više od 300 enzima. Enzimi koji sadrže cink uključeni su u mnoge elemente metabolizma, npr. u replikaciju stanica. Osim toga, enzimi kao što su ugljična anhidraza i laktat dehidrogenaza također su povezani s metabolizmom. Prema istraživanjima, nedostatak cinka je osobito izražen kod sportaša i ljudi koji vježbaju.
  • Magnezij: element koji ima temeljnu ulogu u mnogim staničnim odnosima. Preko 300 metaboličkih reakcija zahtijeva magnezij kao kofaktor (npr. glikoliza, metabolizam proteina i masti ili sinteza adenozin trifosfata). Magnezij služi i kao fiziološki regulator stabilnosti membrane te u neuromuskularnim, kardiovaskularnim, imunološkim i hormonalnim aktivnostima.
  • Vitamin B6: opći zadatak ovog vitamina u ZM8+ je pružiti dozu energije. Osim toga, B6 je uključen u više od 100 različitih enzimskih reakcija, uglavnom povezanih s metabolizmom proteina.

PAKOVANJE: 90 kapsula

 

 

SKU: N/A Kategorija: Brend
Pakovanje

90 Kapsula

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ZMA+”

Još nema komentara o ovom prozvodu.