Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

XTEND BCAA’S (30serviranja)

Sprječava katabolizam mišića
Povećava izdržljivost i smanjuje umor
Povećava mišićnu masu
Ubrzava i poboljšava oporavak
Idealan omjer aminokiselina 2:1:1

79.90 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 80 - 80

SKU:N/A

Opis proizvoda:

SCIVATION Xtend BCAA

Je pažljivo dizajnirana i naučno potvrđena odlična mješavina “energetskih aminokiselina”, koja sadrži razgranate aminokiseline BCAA u razmjeru 2:1:1 (L-leucin, L-izolevcin i L-valin), citrulin malat i vitamin B6, koja će vas opskrbljivati energijom, koja vam treba za maksimalnu izvedbu treninga, a takođe pomaže u boljoj regeneraciji.

BCAA su skup odnosno trio fantastiko (leucin,izoleucin i valin) esencijalnih aminokiselina.BCAA čine 40% dnevne potrebe za amino kiselinama, takođe one čine 35% mišićnog tkiva. Odnosno 1/3 vaših mišićnih proteina sastoji se od BCAA i ne može se sama stvoriti. Apsorbira se direktno i efikasne su gotovo odmah.
Želite najbolje rezultate? Pijte jednu porciju BCAA  tokom ili neposredno nakon teških treninga.

B6-Vrlo važan za bodybuildere i sportiste uopšte. Vitamin B6 pretvara aminokiseline u preko 5000 bjelančevina i dodatno pomaže pri stvaranju 60 različitih enzima koji sudjeluju u biološkim funkcijama tijela. Dodatne osobine su održavanje snažnog imuniteta i zdravog srca, ali i pomaganje u borbi protiv depresije. Manjak pirodoksina uzrokuje poremećaje na koži, neuropatiju (poremećaj rada nevnog sistema), zbunjenost, lošu koordinaciju i nesanicu.

Dokazano je, da kompleks sastojaka u proizvodu XTend ubrzava regeneraciju, povećava proizvodnju ATP molekula i podstiče volumenizaciju stanica. Uklanja i spriječava umor na taj način, da spriječava ulazak triptofana u mozak. Povećava sintezu proteina, poboljšava djelovanje imuniteta i brine se za zdravlje probave.

Metabolički funkcije kod konzumiranja aminokiselina u slobodnom obliku se razlikuju od metaboličkih funkcije kod kozumiranja aminokiselina, koje su udio neke proteinske mješavine (peptidna sveza). Opskrbljivanje organizma posebno s određenim aminokiselinama je brže i jače.

Xtend jako je učinkovit, kao za muškarce tako i za žene.

Nije potrebno, da konzumirate XTend i na dane bez treninga, ali ako želite, onda možete, jer poboljšava regeneraciju. Najprikladnije vrijeme za konzumiranje proizvoda XTend je tokom treninga.

UPUTE ZA UPOTREBU:Pomiješajte 1 mjerica (13,2 grama) u 450 do 700 ml vode i dobro protresite. Ako se prah ne rastvori odmah, počekajte mallo i ponovo dobro protresite.

SERVIRANJA: 30

SERVIRANJE: 14,7 g

 

INFORMACIJE O ISHRANI
30 porcija talijanske blood orange
Veličina porcije: 1 mjerica (14 g)
Porcija po spremniku: 30
Količina po porcijiIznos%DV
Kalorije0
Ukupni ugljikohidrati 0 g 0 %
Ukupni šećeri
0g†
Vitamin B6 (kao piridoksin HCl) 640 mcg 38%
Natrij 220 mg 10%
Kalij 170 mg 4%
L-leucin 3500 mg†
L-glutamin 2500 mg†
L-izoleucin 1750 mg†
L-valin 1750 mg†
Mješavina elektrolita 1140 mg†
Natrijev citrat, kalijev klorid, natrijev klorid
* % dnevne vrijednosti temelji se na dijeti od 2000 kalorija. Vaše dnevne vrijednosti mogu biti više ili niže ovisno o vašim potrebama za kalorijama.
† Dnevna vrijednost (DV) nije utvrđena.
Sastojci
Limunska kiselina, prirodne i umjetne arome, sukraloza, acesulfam kalij, silicijev dioksid, FD&C žuti #6.
Upozorenje na alergen
Proizvedeno na opremi koja takođe prerađuje mliječne proizvode, pšenicu, kikiriki, jaja, ribu, školjke, sezam, bademe ili druge orašaste plodove.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu