WHEY PROTEIN 2270g

KARAKTERISTIKE:

♦Protein koji se u cjelosti apsorbuje u mišiće

♦ Ekstra količinu glutamina koji utiče na jačanje imuniteta i smanjenje upala,

♦Ne sadrži aspartam,niti extra okuse,minimalnu količinu laktoze,

 

 


Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 115 - 115

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 115 - 115

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

MUTANT WHEY Protein

Whey protein je brzo postao poznat po svojim pozitivnim uticajima na primjetan rast mišića i snagu. Sadrži jedinstven 5-fazni protein porijeklom iz sirutke koji u znatnoj mjeri utiče na pozitivni azotni bilans i anaboličke reakcije.Ovaj protein je razvijen poslije 28 mjeseci intenzivnih naučnih studija. Formulisan je tako da je njegova apsorbcija 100% te u cjelosti biva upijen od strane mišića. Svih pet izvora proteina od kojih se sastoji ovaj proizvod je obogaćeno sa BCAA (aminokiselinama razgranatog lanca) i glutaminom s ciljem da se poveća brzina oporavka mišićnog tkiva.Mutant Whey protein je proizveden u strogo kontrolisanim uslovima, njegov proizvođač posjeduje GMP certifikat dobre proizvodne prakse, što znači da je proizvod vrhunskog kvaliteta.

SADRŽI: ekstra količinu glutamina koji utiče na jačanje imuniteta i smanjenje upala, ne sadrži aspartam , extra okusa, veoma nizak sadržaj holesterola, minimalnu količinu laktoze, veoma se lako muti tj. dobro se rastvara.

Zaštićena mješavina Nitroserum predstavlja poseban oblik prećišćenog proteina iz surutke sa kompleksom fosfolipida pri čemu se povećava njegova iskoristljivost i čuva aminokiselinski sastav. Još jedna od dobrih strana ovog oblika proteina iz sirutke je i produžena apsorpcija te i vremenski produženo trajanje pozitivnog azotnog bilansa. Takođe su veće i koncentracije faktora rasta IGF-1 i IGF-2 koji povećavaju lučenje hormona rasta.Od ostalih formi proteina sadržani su: mikro filtrirani koncentrat proteina sirutke, hladno procesiran izolat proteina sirutke i hidrolizovani izolat proteina sirutke.

ActiNOS bioaktivni kompleks hidrolizovanog proteina sirutke utiče na protok krvi kroz organizam i samim tim na povećanje mišićne pumpe uz istovremeno snadbijevanje mišića neophodnim BCAA za izgradnju

Još jedan od naprednih kompleksa u PVL Mutant Whey-u je Disperziono-kontrolisani kompleks koji poboljšava transport amino kiselina do mišića, sadrži biljna vlakna čime se omogućava da svako mjesto receptora proteina apsorbuje frakcije proteina iz sirutke u potpunosti.

PAKOVANJE:2270 grama

SKU: N/A Kategorija: Brend
Težina N/A
Pakovanje

2270 grama

Okus

Chocolate, Cookies & Cream, Strawberry, Triple Chocolate, Vanilla, Vanilla Ice Cream

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “WHEY PROTEIN 2270g”

Još nema komentara o ovom prozvodu.