Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

VITARGO CARBO LOADER 75g

Brza apsorpcija
Veoma visok sadržaj ugljikohidrata
Lahko doziranje
Utvrđeni proizvod u sportu visokih performansi

3.90 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 4 - 4

Opis proizvoda:

VITARGO CARBOLOADER

Dodatak prehrani

Brza apsorpcija, brza energija!
Vitargo carbolader je dodatak sa super brzo apsorbujućim ugljikohidratima. Najveća prednost je što nestaje iz stomaka nakon samo 10 minuta. Ovo je više od 2x brže od drugih poznatih brzih ugljikohidrata kao što je maltodekstrin. U roku od 10 minuta, Vitargo je na putu da isporuči visokooktanske ugljikohidrate vašim mišićnim i moždanim stanicama, napajajući ih.

Brzo popunjavanje zaliha glikogena
Uz trening snage možete koristiti Vitargo prije i poslije treninga. Prije treninga da svom tijelu obezbijedite ugljikohidrate koje možete koristiti tokom treninga, nakon treninga da brzo nadoknadite zalihe glikogena u vašim mišićima.

Odličan za punjenje ugljikohidratima prije takmičenja
Takođe možete koristiti ovaj proizvod za punjenje ugljikohidrata. Ovo je uglavnom poznat proces u sportovima izdržljivosti. U sportovima izdržljivosti, to znači da unosite dodatne ugljikohidrate nekoliko dana prije takmičenja kako biste osigurali da su zalihe glikogena u mišićima u potpunosti napunjene.

Energetski napitak broj 1
Velika razlika između Vitarga i ostalih sportskih i energetskih napitaka na tržištu je struktura ugljikohidrata. Masa jedne molekule ugljikohidrata korištenih u Vitargo Carboladeru je približno 100x veća od mase ugljikohidrata koji se koriste u drugim sportskim i/ili energetskim pićima. Ova posebna molekularna struktura osigurava da tijelo može brže i efikasnije apsorbirati ugljikohidrate iz Vitarga i na taj način osigurati bržu i efikasniju nadoknadu energije (glikogena) u mišićima nego bilo koji drugi sportski i energetski napitak.

Brže se oporavljajte i stoga više trenirajte
Vitargo je doveo do skoro 2 puta većeg i bržeg oporavka mišićnog goriva samo 2 sata nakon punog vježbanja. Trenirajte ponovo isti dan, sa 10% do 23% više maksimalne izdržljivosti u poređenju sa punjenjem goriva maltodekstrinom plus šećerom. Nakon vježbanja, možete kombinovati Vitargo sa 20 grama vašeg omiljenog proteina za mjerljivo poboljšanje performansi!

Šta bi moglo biti bolje od planiranja upravo tih ugljikohidrata oko vašeg treninga, kako biste u potpunosti napunili svoje tijelo gorivom? To je ljepota Vitarga!

Vitargo carbo loader
INFORMACIJE O ISHRANI
100 grama 75 grama (1 porcija)
Energetska vrijednost 1550 kJ / 370 kcal 1160 kJ / 280 kcal
Protein
Ugljikohidrati 92 69
od kojih šećeri
Masti
od kojih zasićene
Vlakna 0 0
sol 0.9 0.7

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu