Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

5150 PRE-WORKOUT (30 serv)

Rich piana

♦ Lakše do većih mišića
♦ Povećava gubitak masti i vaskularnost
♦ Daje eksploziju energije
♦ Idealan za probijanje u snazi
♦ Daje eksplozivnost mišića
♦ Pump tokom treninga

 

85.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

SKU:N/A

RICH PIANA PRE WORKOUT

Je Vaš savršen prtner u toku treninga.Dat će vam dovoljno elana da Vaš trenin izgleda puno više stepenica iznad dosadašnjeg.Fenomenalnog je okusa i lahko se mješa.

SADRŽI: Vitamin B3 ,Vitamin B12, L-citrulin 4,000 mg ,Beta Alanine (CarnoSyn) 2,500 mg ,L-Taurin 2.000 mg ,N-acetil L-tirozin 750 mg ,Kolin bitartrat 500 mg

  • L – CITRULLIN – 100% čistog L-Citrulina rezultira smanjenim umorom i poboljšanom izdržljivošću, povećanjem sadržaja ornitina i argininskog sadržaja plazme. Arginin u vašem krvotoku prevodi se u poboljšani metabolizam dušikovog oksida.
  • BETA ALANINE – Pokazalo se da beta-alanin poboljšava mišićnu izdržljivost, poboljšava kardio performanse visokog intenzitseta i smanjuje učinke mliječne kiseline tijekom treninga. Mala mliječna kiselina znači da više krvi hranjivim tvarima dobiva vaše mišiće, a doza 5150Beta Alanina znači da možete osjetiti kako funkcionira.
  • N-ACETIL L-TYROSINE  – L-tirozin je aminokiselina koja se koristi za proizvoadnju noradrenalina i dopamina. 5150 koristi dokazanu dozu za poboljšanje fokusa i zadsži koncentraciju na točku. 5150 također sadrži bcaa 1000 mcg B12 i 2 grama taurina kako bi se maksimalizairao vaš trening i osjetio učinke dugo nakon što napustite teretanu.
  • Niacin odnosno vitamin B3 prestavlja stimulans koji povećava mentalno fokusiranje i energiju.
  • Kao i drugi B12 vitamini, osigurava pretvatvaranje nutrijenata u energiju. Asistira u produkciji energije na način da potpomaže zdravlje crvenih krvnih zrnaca i na taj način poboljšava njihovu sposobnost za prenošenje kisika i hranjivih tvari širom tijela. Da bi pravilno funkcionirale, sve stanice tijela trebaju vitamin B12. Manjak kobalamina uzrokuje slabost, ukočenost udova i groznicu.

PAKOVANJE: 375 grama

SERVIRANJE: 30

Okus

Green Apple, Pomegranate, Wild Berries

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu