Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

PWO M6TEEN 60ML

Nevjerovatan motivator za trening
Fokus i koncentracija
Povećana snaga i izdržljivost
Snažno pojačavanje energije

5.00 KM
4.25 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 5 - 5

SKU:N/A

Opis proizvoda:

Doživite eksploziju beta-alanina, taurina i kofeina kako biste se pripremili za svoju sljedeću intenzivnu misiju.

  • Prava moć
  • Beskonačna energija
  • Osvježavajući okusi

M6Teen detonira brzi nalet snage i izdržljivosti u cijelom tijelu koristeći dominantne doze beta-alanina i taurina. Battle-Blend podiže nivoe energije dok isporučuje pojačanje kofeina za neusporedivi mentalni fokus. Osim toga, M6teen s dodanim B-vitaminskim kompleksom.

  • Pripremite komplet streljiva koji sadrži 12 eksplozivnih šotova.
  • 5000 mg beta-alanina za produženu izdržljivost
  • 1000 mg taurina za bolju mišićnu pumpu i ćelijsku hidrataciju
  • 350 mg kofeina za oštar mentalni fokus

Beta-Alanin je beta-amino kiselina koja se može naći u vitaminu B5. Pokazalo se da beta-alanin ima značajno povećanje mišićnog karnozina. Razvijanjem višeg nivoa karnozina, mišićno tkivo je zaštićeno od oksidacije. Dakle, Beta-Alanin povećava performanse produžujući mišićnu izdržljivost.

Taurin ima svojstvo da poveća protok krvi u cijelom tijelu. Također, taurin tijelo koristi kao antioksidans kako bi se očuvala mišićna masa tokom treninga visokog intenziteta. U kombinaciji s ovim, može se koristiti kao protuupalno sredstvo.

Kofein je stimulans centralnog nervnog sistema i najčešće korišteni pojačivač energije na svijetu. Kofein djeluje kao stimulans za kognitivne radnje i procese kroz koje ljudsko tijelo može proći. Poboljšava koncentraciju, fokus, motoričku koordinaciju i ukupno vrijeme reakcije. Također, pokazalo se da kofein poboljšava atletske performanse za sportove izdržljivosti.

Vitamin B3 ili niacin je vitamin koji pomaže transformaciju i asimilaciju hrane, hranjivih tvari i drugih aminokiselina u energiju za vaše tijelo. Ovaj porast energije može vam pomoći da pređete svoje granice i omogućite vam da date sve što imate dok trenirate. Vitamin B3 također pomaže u snižavanju holesterola, jačanju funkcije mozga i kože te poboljšanju pokretljivosti zglobova.

Vitamin B6 je neophodan za ljudski organizam kako bi pravilno funkcionisao, jer pomaže u preradi šećera, masti i proteina, što je veoma važno za ljude koji žele da dodaju čistu mišićnu masu. Vitamin B6 tijelo također koristi kako bi dodatno pomogao razvoju mozga, živaca i kože.

Vitamin B12 se smatra esencijalnim vitaminom jer pomaže u borbi protiv gubitka pamćenja, smanjenju starenja i poboljšava raspoloženje povećanjem energije, koncentracije i ukupne mentalne funkcije. Pokazalo se da vitamin B12 dodatno pomaže imunološkom sistemu smanjujući rizik od začepljenja arterija.

 

INFORMACIJE O ISHRANI
SADRŽAJ PO 100ML PROIZVODA PO 60ML SERVIRANJA RI%
Vitamin B6 4,6 mg 2,7 mg 197%
Vitamin B12 54 µg 32 µg 1280%
Mješavina: Beta-alanin, taurin, kofein, vitamin B3
10,21 g 6,12 g 0%
*RI: Referentni unos za prosječnu odraslu osobu (8400 KJ / 2000 kcal).
*N/A: RI nije ustanovljen.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu