Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

PROBIOTIC-4

Pomaže probavni sistem
Kod uzimanja antibiotika
Potiče rast dobrih bakterija
Smanjuju težinu i trajanje rotavirus infekcije

39.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 39 - 39

Jedna kapsula Swanson ProB-4 sadrži 3 milijarde organizama probiotičkih bakterija Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus te Bifidobacterium bifidum za zdravlje probavnog sistema.

Jednu kapsulu dnevno (navečer), zajedno sa obrokom i čašom vode. Ove kapsule su na principu (odgođenog djelovanja-DRCAPS).

Swanson Probiotik uključuje četiri puta veći broj sojeva i više od dva puta veći broj CFU u usporedbi s mnogim popularnim probiotikovim forumlacijama, koji se danas prodaju u apotekama i na internetu. U međuvremenu kada brojni popularni dodatci sadrže samo dva soja bifidobakterija, formula Swanson ih donosi četri. Dok drugi imaju samo jedan soj laktobacila, Swanson Probiotic ih ima četri, koji su nedavno dodani za poboljšanje formule zbog jedinstvenih zaštitnih sposobnosti, koji nude zdravlje debelog crijeva i djelovanje imunološkog sistema. I to nije sve. Formula uključije i probiotik FOS i patentirane te zaštićene minerala u tragovima ConcenTrace®, koje ne možete naći  niti u jednom drugom prodajnom proizvodu. Prebiotici i minerali su bitni jer ih i kod prehrane nedostaje, uz to su nužno potrebni za enzimske procese, potrebne za zdravu probavu i održavanje korisnih bakterija. Probiotik-4 podupire gastrointestinalno zdravlje s obnavljanjem i poticanjem rasta dobrih bakterija, koji potiču optimalnu probavu, apsorpciju hranjivih tvari i cijelo imunološko zdravlje. S tom najmodernijom formulom budete osjetili razliku već u jednom mjesecu. To je najbolji probiotik po stvarno pristupačnoj cijeni.

Veličina pakovanja 60 DRCAPS kapsule sa odgođenim djelovanjem
Veličina porcije 1 kapsula
NutraFlora® scFOS® (fruktooligosaharidi kratkog lanca) 125 mg *
ProBiotic-4 probiotička mješavina (3 milijarde CFU †) 10 mg *
Bifidobacterium lactis1,5 milijardi CFU † *
Lactobacillus casei750 miliona CFU † *
Bifidobacterium bifidum375 miliona CFU † *
Lactobacillus acidophilus375 miliona CFU † *
*Dnevna vrijednost nije utvrđena.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu