WHEY PRO 30g

Protein sirutke

♦  100% protein sirutke
♦  Savršen okus
♦  Ne manje od 24 grama proteina sirutke po mjerici
♦  Visok procenat BCAA, EAA i glutamina
♦  Visok kvalitet: koncentrat proteina sirutke, izolat proteina sirutke i hidrolizat proteina sirutke

 

,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 2 - 2

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 2 - 2

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

PUREPRO WHEY

Whey PRO sadrži najkvalitetniji whey protein koncetrat.

Whey protein potpuno je prirodan dodatak prehrani koji nastaje kao nusprodukt pri proizvodnji sira, točnije od mliječne sirutke. Lako je probavljiv, brzo se apsorbira i sadrži proteine visoke biološke vrijednosti. Pruža visoko kvalitetne proteine koji su potrebni svakoj osobi neovisno o količini fizičke aktivnosti. Pogrešno je mišljenje kako od Whey proteina koristi mogu imati samo sportaši i fizički aktivne osobe. Današnja prehrana većine ljudi bazirana je na hrani koja sadrži veliki udio jednostavnih ugljikohidrata (šećera), a siromašna proteinima visoke biološke vrijednosti kakve nalazimo u Whey proteinu.

Upravo zbog toga, korist od uključivanja Whey proteina kao dodatka prehrani imaju sve osobe, nebitno o razini fizičke aktivnosti i treniranosti. Whey protein ima sposobnost stimuliranja prirodne proizvodnje glutationa – najjačeg antioksidansa u tijelu važnog za kompletno zdravlje i imunosni sustav. Sadrži i kvadro-peptide (kratke proteinske lance od po 4 aminokiseline) koje imaju mogućnost ublažavanja i otklanjanja bolova, što je važno nakon teških treninga s utezima, ali i kod težih bolesti. Upravo zbog ovih činjenica, korist od uključivanja whey proteina kao dodatka prehrani imaju sve osobe nevezano za količinu fizičke aktivnost.

U nastavku teksta ću vam predstaviti malo drugačiji način konzumiranja Whey-a. To je način konzumiranja kojeg prakticiramo mi u natjecateljskom bodybuildingu i koji daje nesumnjivo najbolje rezultate za sve koji imaju cilj izgradnju čiste mišićne mase i održavanje iste u periodima definicije.

KAKO UZIMATI WHEY PROTEIN?

Budući da se Whey protein rastvara i ulazi u krvotok za 20-30 minuta, treba ga uzimati:

  •  30 minuta prije treninga treba uzeti prvu mjericu (25g): Do trenutka kada trening počne i naprave se prve serije Whey protein će već biti rastavljen na aminokiseline i peptide koji su spremni za ulazak u mišiće. Whey koji smo uzeli 30 minuta prije treninga pokriva mišiće s aminokiselinama za prvih 30 minuta treninga.
  • Pred početak treninga uzimamo drugu mjericu (25g): Da bi se pokrio ostatak treninga (ako traje 60 minuta) bit će probavljen za 30 minuta što znači da će točno na sredini treninga u mišić početi stizati nove aminokiseline koje će nas opskrbljivati do samog kraja treninga.
  •  30 minuta pred kraj treninga uzimamo treću mjericu (25g): Aminokiseline iz ove treće porcije počet će stizati u mišiće neposredno poslije treninga, što je izrazito bitno zbog oporavka mišića od treninga.

Ako radite na mišićnoj definiciji preporučujem vam da koristite Whey zbog niskog sadržaja masti i ugljikohidrata (manje od 1%), a visokog udjela proteina (više od 90%). U fazi definicije ugljikohidrate i masti drastično smanjujemo kako bi stvorili kalorijski deficit, a proteine držimo visoko kako bi spriječili mišićni katabolizam. Upravo zbog toga je Impact whey izolat najbolji izbor.Ako radite na dobivanju mišiće mase koristite Whey protein u kombinaciji sa dekstazom. Dekstroza (grožđani šećer), dovodi do brzog izbacivanja inzulina u krvotok, koji je važan za transport aminokiselina u mišiće. Inzulin ujedno smanjuje i nivo kortizola koji nadbubrežne žlijezde izbace u krvotok za vrijeme treninga i koji dovodi do katabolizma (razlaganja) mišića.

Odličan kvalitet i mnoštvo okusa je ono zbog čega je broj jedan izbor mnogih.

Naučno dokazano i odobreno od strane Evropske agencije za sigurnost hrane(EFSA).

SASTAV: Koncentrat proteina sirutke, biljna ulja [srednjeg lanca triglicerida(MCT), kokosovo i palmino ulje] arome, emulgatori(natrij kaboximetil-celuloza, sojin lecitin), zaslađivač(sukraloza), ananas prah(0.1%), boje(beta karoten).

SERVIRANJA: 1

PAKOVANJE: 30g

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Okusi Čokolada Jogurt i višnja Keks i krema Vanilija
Sastav Na 30g % Na 30g % Na 30g % Na 30g %
Energija 503kJ/120kcal 6% 508 kJ /120 kcal 6% 518 kJ/122 kcal 6% 518kJ/122kcal 6%
Masti 1,9 g 3% 1,5 g 2% 1,86g 3% 1,86g 3%
-od čega zasićene 0,57 g 3% 1,0 g 5% 0,45g 2% 0,45g 2%
Ugljikohidrati 3 g 1% 2,9 g 1% 2,7g 1% 2,7g 1%
Od čega šećeri 2,55 g 3% 0,9 g 1% 2,5g 3% 2,5g 3%
Proteini 23 g 46% 24,0 g 48% 24g 48% 24g 48%
So 0,07 g 1% 0,0g 0% 0,06g 1% 0,06g 1%

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “WHEY PRO 30g”

Još nema komentara o ovom prozvodu.