BODY & FIT L-CARNITINE TARTRATE

Karakteristike bitne za L-Carnitine Tartrate:
– 3000 Mg L-karnitina po dozi
– 100 Doza pakovanje
– Podržava sagorijevanje masti
– Oporavlja mišiće nakon treninga
– Pojačava performanse
– Najbolji dostupan L-karnitin!
– Nepobjediva cijena!

, ,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 45 - 45

L-Carnitine Tartrate
BODY&Fit Sports Nutrition

Karakteristike bitne za L-Carnitine Tartrate:
♦ 3000 Mg L-karnitina po dozi
– 100 Doza pakovanje
– Podržava sagorijevanje masti
– Oporavlja mišiće nakon treninga
– Pojačava performanse
– Najbolji dostupan L-karnitin!
– Nepobjediva cijena!

L-karnitin je vrlo multi-funkcionalna amino kiselina. Ona vam pomaže da spalite masti brže, mišićima daje energiju te ih štiti i obnavlja tokom treninga.

Kako radi L-karnitin tartrat?

Gubitak masti i performanse :
L-karnintin tartrat osigurava transport masnih kiselina iz pohranjene tjelesne masti u mitohondrijima . Mitohondriji su dijelovi stanica gdje se masne kiseline pretvaraju u energiju. Broj mitohondrija po ćeliji znatno varira od skupa od nekoliko stotina do nekoliko tisuća u mišićnoj ćeliji. L -karnitin tartrat radi kao transporter – molekula, prevozi masne kiseline izvan ćelija u mitohondrije unutar ćelija. Ovdje su masne kiseline spaljuju i to Vam daje više energije. Tokom Vašeg treninga spaljivanjem masti, glikogen u mišićima biva pošteđen čineći da vaši mišići ne samo imaju više energije, već i smanjuje mišićnu degradaciju jer njihovi izgradbeni materijali ostaju duže pošteđeni.

Štiti , obnavlja i jača mišiće:
Sportska naučnici sa Univerziteta u Connecticutu su ispitali učinak L-karnitin tartrata i zaključili da L-karnitin tartrat štiti mišićno tkiva za vrijeme vježbe i učinak treninga na jačanje mišića se povećava. Ovo istraživanje je objavljeno u “The Journal of Strength and Conditioning Research”.

L-karnitin tartrat je pogodan za sve sportiste koji žele da smanje tjelesnu masnoću i poboljšaju svoje performanse bez dijeta na zdrav način.

Imate dobre rezultate sa “običnim” L-karnitinom?
BODY&Fit Sports Nutrition umjesto “običnog” L-karnitina bira L-karnitin tartrat. Ovaj oblik radi bolje, pa čak je i do 3x jači (aktivniji).

Preporučena upotreba:
Pomiješajte 1 mjericu(dozu) sa 200 ml vode, sok ili sportskog napitka. Kao dodatak ishrani uzmite 1 dozu dnevno, ujutro ili 30 minuta prije treninga.

Kombinacije :
L-karnitin tartrat može se uspiješno kombinovati i uzimati sa svim suplementima za izgradnju mišića i suplementima za sagorijevanje masti.

Pakovanje: 300gr.
Serviranje: 100(3gr.)

SKU: N/A Kategorije: , ,
Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “BODY & FIT L-CARNITINE TARTRATE”

Još nema komentara o ovom prozvodu.