Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

GREENS UNFLAVORED

♦  Greens je dizajniran da opskrbi vaše tijelo dnevnom dozom prikladnog i lako probavljivog zelenila koje pomažu u održavanju zdravog načina života. 
♦  Sadrži spirulinu, pšeničnu travu, antioksidanse poput korijena repe, acai bobice, goji bobice, kelj i prah kurkume
♦  Sadrži vitamine A, C, E,
♦  Bogat je kalcijem, kalijem, željezom
♦  Sadrži Omega3 i Omega6 masne kiseline.

15.00 KM65.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 15 - 65

SKU:N/A

GREENS je ultimativna zelena formula za sportaše koji naporno treniraju i za ljubitelje fitnessa. Svaka doza Univerzal Greens prepun je snažnim zelenim izvorima poput spiruline, pšenične trave, hrerele i lucerne. Universal Greean također uključuje mješavinu hrane na bazi antioksidanata, poput korijena repe, acai bobice, goji bobice, kelj i prah kurkume. Greens je dizajniran da opskrbe vaše tijelo dnevnom dozom prikladnog i lako probavljivog zelenila koje pomažu u održavanju zdravog načina života. 

 Korijen bijele repe prepun je raznim nutritivnim vrijednostima kao što su bjelančevine, biljna ulja, beta-karoten te vitamini A i C. Ova biljka poznata je po tome što na prirodni način liječi razne bolesti i zdravstvene probleme. Dokazano pomaže kod bolesti urinarnog trakta, uspostavlja uravnoteženi rad probave, liječi bubrežne kamence te pomaže pri prevenciji pojave raka.

Acai prah je bogat antioksidansima i pomaže kod mršavljenja! Daje poticaj energije i stimulira vaš metabolizam. Acai prah sadrži nevjerojatnu količinu antioksidansa koji djeluju na izbacivanje slobodnih radikala iz našeg tijela. Takođe djeluje na štete uzrokovane stresom, alkoholom ili pušenjem. Acai bobica je glavni dobavljač vitamina A, C, E, i bogata je kalcijem, kalijem, željezom i sadrži Omega3 i Omega6 masne kiseline. Acai bobice su ljubičaste boje i one su zamrznute i osušene odmah nakon berbe.

Goji bobice potječu iz azijske regije. Male bobice sadrže veliku količinu B vitamina i antioksidansa. Jača imunološki sustav, poboljšava cirkulaciju, štiti jetru i bubrege.

Kelj je bogat i vitaminima K, A i C. Vitamin K je vrlo važan za proces normalnog zgrušavanja krvi. Osim navedenih vitamina kelj je odličan izvor kalcija te ostalih minerala kao što su bakar, željezo, kalij, fosfor i mangan.

Kurkuma po nutritivnim vrijednostima, kurkuma je bogat izvor željeza, mangana, vitamina B6, dijetalnih vlakana i kalija. Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da je kurkuma djelotvorna u liječenju artritisa, dermatitisa i ekcema, žgaravice, infekcija, čira, bubrežnih i žučnih kamenaca.

 

Pakovanje

100 grama, 300 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najprodavaniji

Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju

CARBRITE DIET BARS

3.50 KM42.00 KM
()
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju

ZINC PICOLINATE

18.00 KM
()
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju
Nema na stanju
Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu