Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

CREATINE MONOHYDRATE 500g

Povećava snagu i mišićnu masu
Povećava nivo energije
Poboljšava intenzitet treniga i smanjuje umor
Gluten free
Najčistiji patentirani aktivni sastojak (Creapure®)

79.00 KM
71.10 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 79 - 79

SKU:N/A

Opis proizvoda:

Dymatize Creatine creapure

Probijte svoje granice tokom treninga!

Da li žudite za dodatnim povećanjem performansi tokom napornih vježbi? Kreatin povećava fizičke performanse u uzastopnim naletima kratkotrajnih vježbi visokog intenziteta.

Kao i vi, u Dymatizeu ne pravimo kompromise u pogledu kvalitete i stoga koristimo samo Creapure® – kreatin monohidrat vrhunske kvalitete.

Šta je kreatin monohidrat i čemu služi?
Kreatin je jedinjenje koje ljudski organizam sam proizvodi i koji snadbijeva mišiće energijom. Proizvodi se u jetri, pankreasu i bubrezima, a krvotokom prenosi do mišića. Kada dospije u mišiće, konvertuje se u fosfokreatin (kreatinfosfat), koji snadbijeva adenozin-difosfat (ADP) fosfatnom grupom potrebnom za nastajanje adenozin-trifosfata (ATP), koji je neposredni energetski izvor za naše mišiće.

Kako djeluje kreatin?
Za veoma kratko vreme daje vidljive rezultate. Za samo dvije nedelje može značajno da poveća mišićnu masu, ali i opštu kondiciju, što za poslijedicu ima mogućnost intenzivnog treniranja zahvaljujući povećanim energetskim nivoima. Pored toga, kreatin neposredno utiče na brzinu oporavka organizma od stresa izazvanog napornim treniranjem. U svijetu profesionalnog, ali i rekreativnog sporta gotovo da nema sportiste koji ne koristi kreatin i koji ne zna čemu on služi. Sposobnost kreatina da poveća energetske rezerve u mišićima potiče od njegove aktivnosti u proteinskoj sintezi, kojom spriječava razgradnju mišića. Još jedna izuzetno važna osobina kreatina je i njegova uloga u rehidraciji mišićnih ćelija, što je od izuzetnog značaja za rast mišićnih vlakana i njihovu čvrstinu.

Dejstvo na organizam

  • ubrzava povećanje mišićne mase i postizanje mišićne definicije
  • povećava energiju, snagu i izdržljivost
  • ubrzava procese mršavljenja
  • ubrzava procese oporavka nakon intenzivnog treninga i fizičkog stresa
  • smanjuje zamor
  • idealan je dodatak ishrani za vegetarijance koji ga ne unose dovoljno hranom

Creapure® je kreatin napravljen od pažljivo odabranih sirovina. Da bi kreatin mogao da nosi logo Creapure® mora da prođe najstrožije tehnološke i hemijske analize, jer taj logo govori da je u pitanju najefikasniji, najbezbedniji kreatin najveće čistoće koji se proizvodi u Njemačkoj.

 

INFORMACIJE O ISHRANI
po porciji (3,4 g*)
Kreatin 3,0 g
Kreatin monohidrat. Može sadržavati: jaja, soju, mlijeko.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu