Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

CREATINE COR-PERFORMANCE 306g

Povećava snagu i mišićnu masu
Povećava nivo energije
Poboljšava intenzitet treniga i smanjuje umor
Ubrzava procese oporavka nakon intenzivnog treninga
Vrlo brza apsorpcija

70.00 KM
59.50 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 70 - 70

SKU:N/A

Opis proizvoda:

Cellucor Creatine Cor-Performance 306g – 90 porcija pruža vrhunsku mikroniziranu verziju kreatin monohidrata, koja omogućava izvanrednu topljivost i apsorpciju, dopuštajući vam da iskusite sve benefite povećanja performansi, mišićne mase i snage.

Šta je kreatin monohidrat?

Hemijska struktura: Kreatin monohidrat je organski spoj koji se sastoji od tri aminokiseline – arginina, glicina i metionina.

Funkcija u tijelu: Glavna uloga kreatina u tijelu je doprinos energiji. Kreatin je ključan za stvaranje ATP-a (adenozin trifosfata), koji je osnovna jedinica energije u stanicama.

Prednosti kreatin monohidrata:

Povećava snagu: Kreatin povećava dostupnost fosfokreatina u mišićima, što omogućava bržu regeneraciju ATP-a. To rezultira poboljšanjem performansi u kratkotrajnim, visoko intenzivnim aktivnostima poput dizanja utega ili sprintanja.

Potiče rast mišićne mase: Kroz povećanje volumena stanica mišića i poboljšanje sinteze proteina, kreatin može potaknuti rast mišićne mase.

Poboljšava oporavak: Kreatin može smanjiti oštećenje mišića i ubrzati oporavak nakon treninga, što omogućava brži povratak na intenzivne vježbe.

Kognitivne prednosti: Istraživanja su pokazala da kreatin može imati blagotvoran učinak na kognitivne funkcije poput pamćenja i koncentracije.

Opšta dobrobit: Kreatin može imati blagotvoran učinak na zdravlje srca, mozga i kostiju.

Sigurnost:

Kreatin monohidrat smatra se jednim od najsigurnijih dodataka prehrani kada se koristi u preporučenim dozama.

Uz podršku klinički proučavanog kreatina, ovaj proizvod vam pruža sljedeće prednosti:

Povećava snagu: Podržava povećanje mišićne snage, izdržljivosti i rasta, pružajući vam potrebnu snagu za intenzivne treninge.

Potpomaže mišićnu masu: Sadrži 3.4 g kreatin monohidrata po porciji, što vam pomaže u izgradnji i održavanju mišićne mase.

Superiorna mješivost: Zahvaljujući mikronizaciji kreatina, proizvod se lako miješa i potpuno rastvara u vodi, osiguravajući optimalnu apsorpciju.

Nema kofeina i kalorija: Idealno za korištenje samostalno ili u kombinaciji s vašim omiljenim pre-workout dodatkom, bez dodatnih kofeina ili kalorija.

Kreatin je temeljito istražen suplement čiji su pozitivni učinci na snagu i performanse dobro poznati. Povećava nivo energije u mišićima tokom intenzivnih treninga pružajući im dodatni poticaj, pomažući u obnavljanju ATP-a i potičući brži oporavak nakon anaerobnih aktivnosti.

Zaključak:
Kreatin monohidrat je popularan dodatak prehrani s brojnim dokazanim prednostima za poboljšanje sportskih performansi, povećanje snage i poticanje rasta mišićne mase. Uzimanje kreatina uz odgovarajuće doziranje i pravilnu primjenu može biti korisno za širok spektar sportista i pojedinaca koji se bave fitnessom.

Odaberite Cellucor COR-Performance® Creatine za dodatnu ATP energiju, snagu i rast mišića koji vam je potreban kako biste postigli svoje fitness ciljeve.

INFORMACIJE O ISHRANI
Veličina porcije: 1 mjerica (3,4 g)
Porcija po posudi: 90
Količina po porciji % DV
Kreatin monohidrat 3,4g
Kreatin 3g
Dnevna vrijednost (%DV) nije utvrđena.
Ostali sastojci:
Mikronizirani kreatin monohidrat

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu