UNIVERSAL COLLAGEN

UNIVERSAL COLLAGEN iznimno je raznolik u svojim prednostima, od velike pomoći u zdravlju kostiju i zglobova, zdravih vezivnih tkiva, kože, rasta kose i noktiju, uz bolju probavu i oporavak mišića.

, ,

65.00 KM 45.00 KM

Stanje: Nema na stanju

Nema na stanju

UNIVERSAL COLLAGEN je odličan izvor visoko hidroliziranog kolagena koji se može dobiti u istom obliku praha koji se jednostavno miješa. UNIVERSAL COLLAGEN iznimno je raznolik u svojim prednostima, od velike pomoći u zdravlju kostiju i zglobova, zdravih vezivnih tkiva, kože, rasta kose i noktiju, uz bolju probavu i oporavak mišića. UNIVERSAL COLLAGEN lako se probavlja i brzo apsorbira tijelo za maksimalnu korist.

Za razliku od mnogih kolagenskih “dodataka”, mi u Universalu ne dodajemo pojedinačne aminokiseline pronađene prirodno u kolagenu i nazivamo ih “kolagenom” (glicin, pralin i hidroksiprolin se prirodno nalaze u kolagenu). Kolagen obiluje u našim tijelima, to je svima jasno. Ne možete ga samo-reproducirati. Zato postavljamo pravu stvar u svaku bocu. Počnimo sa čistim goveđim kolagenom koji je 99% čist.

Bez okusa i bez mirisa.

Upotreba: Popijte jednu dozu /čajna kašika u toku dana.

Kategorije: , ,

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “UNIVERSAL COLLAGEN”

Još nema komentara o ovom prozvodu.