COLLAGEN UNFLAVORED

KARAKTERISTIKE:

♦Kolagen – tjelesni »Anti-Age« protein

♦ Iznimno je raznolik u svojim prednostima,

♦ Od velike pomoći u zdravlju kostiju i zglobova,  zdravih vezivnih tkiva, kože, rasta kose i noktiju, uz bolju probavu i oporavak mišića.

♦ Održavanje elasticiteta kože, što štiti kožu od brzog i prekomjernog starenja

 

 

,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 45 - 45

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 45 - 45

UNIVERSAL COLLAGEN UNFLAVORED

Je odličan izvor visoko hidroliziranog kolagena koji se može dobiti u istom obliku praha koji se jednostavno miješa. UNIVERSAL COLLAGEN iznimno je raznolik u svojim prednostima, od velike pomoći u zdravlju kostiju i zglobova, zdravih vezivnih tkiva, kože, rasta kose i noktiju, uz bolju probavu i oporavak mišića. UNIVERSAL COLLAGEN lako se probavlja i brzo apsorbira tijelo za maksimalnu korist.

Za razliku od mnogih kolagenskih “dodataka”, mi u Universalu ne dodajemo pojedinačne aminokiseline pronađene prirodno u kolagenu i nazivamo ih “kolagenom” (glicin, pralin i hidroksiprolin se prirodno nalaze u kolagenu). Kolagen obiluje u našim tijelima, to je svima jasno. Ne možete ga samo-reproducirati. Zato postavljamo pravu stvar u svaku bocu. Počnimo sa čistim goveđim kolagenom koji je 99% čist.

Kolagen – tjelesni »Anti-Age« protein. Dodatak prehrani s kolagenom je jedna od najosnovnijih stvari koju možete učiniti u borbi protiv prijevremenog starenja i obnavljanja vitalnosti tijela.
Kolagen se nalazi u samoj dermi naše kože, tvori vezivna tkiva i pomaže održati zdravlje kostiju, zglobova i ligamenata.
Uloge kolagena, kao najzastupljenijeg proteina u tijelu, su mnoge, a neke od njih su:

  • zaštita organa,
  • održavanje veza između mišića i kostiju,
  • održavanje elasticiteta kože,
  • osiguravanje strukture u zglobovima i tetivama.

Njegov nedostatak može uzrokovati mnoge zdravstvene probleme i neugodne posljedice poput ubrzanog starenja kože, bolova u zglobovima i propadanja vezivnih tkiva.
Naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena po potrebi, no ona se tijekom godina smanjuje, a s njome i kvaliteta naše kože i kostiju.
Na smanjenje razine kolagena također utječu:

  • pušenje,
  • konzumacija većih količina šećera,
  • pretjerano izlaganje UV zračenju,
  • neke autoimune bolesti ili genetske promjene.

Kolagen je iznimno važan za održanje zdravlja čitavog organizma i predstavlja najzastupljeniji protein u našem tijelu. Kod nedostatka kolagena, kvaliteta naše kože, kose i noktiju se smanjuje te oni postaju lomljivi i suhi.

Jedan od načina da povećamo proizvodnju kolagena u organizmu je konzumacija vitamina C.

Bez okusa i bez mirisa.

Upotreba: Popijte jednu dozu /čajna kašika u toku dana.

PAKOVANJE: 300 grama

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Pakovanje

300 grama

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “COLLAGEN UNFLAVORED”

Još nema komentara o ovom prozvodu.