Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

C4 (30 serv)

C4…Najbolji motivacioni suplement pred trening

♦  Daje nevjerovatnu energiju
♦  NO3 tehnologija
♦  Umanjuje umor
♦  Dobra topivost u vodi

39.00 KM65.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 39 - 65

SKU:N/A

CELLUCOR C4 EXTREME PRE-WORKOUT

Danas se cijeli svijet bori za energiju, a i proizvođači vrhunskih sportskih dodatka biju svoju bitku. Takmiče se u tome, ko može da stvori bolji, jači i efikasniji proizvod. Kupci samo slijede oglase i kupuju najpoznatije proizvode. Cellucor je odlučio da će dokazati kako je najbolji proizvođač na svijetu.

Traženju za energijom došao je na kraj. Cellucor je razvio proizvod, koji će zadovoljiti i najpretencioznije korisnike. Nakon dugog razdoblja istraživanja i studija razvili su proizvod koji se zove C4 EXTREME i sadrži NO3 tehnologiju, nitrat kreatin, beta alanin i arginin AKG. Proizvod, koji je skoro previše jak i koji pojačava vaše tijelo i duh prije treninga. Tako ćete biti jači i jači sa svakim treningom.

Nekoliko trenutka nakon uzimanja osjetit ćete uzbuđenost u tijelu, izoštrit će se vam fokus i imat ćete osjećaj da ste u nekom drugom svijetu. Već prva vježba nacrtat će osmijeh na vaše lice, jer bićete spremni za nove rekorde. Svaka slijedeća vježba biće lakša i bez ikakvih problema dizaćete uvijek teže i teže utege. Ostali će se diviti i mislit će, da ste uzeli nešto nelegalno ili da ste neki profesionalni sportaš. Sa svakim treningom postavićete novi rekord.

Što je NO3? NO3 je nitrat, znači napredan sastojak, odgovoran za povećanja mišićnog “pumpa” i učinka ostalih sastojka u C4 Extreme.

Cellucor je vezao nitrat sa kreatinom i tako stvorio kreatin nitrat, koji ima bolju apsorpciju i nema negativnih sporednih učinka, koji su česti kod običnog kreatina.Imat ćete više energije, dizati ćete teže utege i savladali sve prepreke, a na kraju nećete biti umorni. To vam daje samo CELLUCOR C4 EXTREME!!!

Danas jednostavno trebate više energije. Treninzi su dobri, ali nakon napornog dana previše ste umori. Tako odgađate treninge, a istovremeno Vas boli srce jer vam niste trenirali. C4 Extreme daje vam sve što trebate. Kada se previše umorni ili žudite za dodatnom brutalnom energijom, C4 dostavit će vam upravo to i to vrlo brzo. Treba vam samo jedna mjerica i bit ćete spremni na nevjerojatan trening. Osim toga je C4 i osvježujuće piće koje se brzo rastapa u vodi.
Kreatin nitrat ( 2 u 1)
Rezultat je bolja apsorpcija, koja istovrjemeno poveća razinu dušičnog oksida i ATP-a u tijelu. Kreatin nitrat je efikasan vasodilator, koji proširenjem vena ubrzava dostavu hranljivih tvari i mišiće.
Beta Alanin

  • Beta alanin diže intramuskularnu razinu karnozina, koji poveća nivo energije i izdržljivost. Istovremeno zaustavlja izlučivanje “mliječne” kiseline u mišićima.
  • Arginin AKG (alfa ketoglutarat) je “prekursor” dušičnog oksida. AKG omogućava povećanje moći i podizanje hormona rasta, efikasan je vasodilator, koji širi vene za bržu dostavu mikrohranljivih tvari u mišiće.
  • Kofein je jak stimulans koji stimulira centralni nervni sistem i diže nivo energije.
  • Niacinamid je vitamina B 3 koji se rastapa u vodi. Niacin ili nikotinska kiselina poznata je i pod imenom vitamin B3, koji poboljšava djelovanje živčanog sustava te ima pozitivne učinke na zglobove.
  • Sinefrin HCL je stimulator koji diže nivo energije i adrenalina te pomaže pri skidanju suvišne masti.
  • N-acetil-l-tirozin se brže apsorbira te je biološki oblik L-tirozina i aminokiselina koja djeluje kao perkursor slijedećih hormona: epinefrin, dopamin i norepinefrin. Ovi hormoni povećaju izlučivanje hormona rasta i dižu nivo energije u tijelu.
  • Mucuna Pruriens sadrži L-Dopa, prirodnu prisutnu aminokiselinu, koja se u mozgu pretvori u dopamin. Dopamin utječe na hormon rasta te se u mozgu pretvori u norepinefrin, koji ubrzava metabolizam.
  • Vitamin B12»Methylcobalamin« je jak i esencijalni oblik vitamina B. Podupire stanični metabolizam i dovodi energiju tijelu. Isto tako pomaže održavati zdrav nervnii sistem. Tako imate pred sobom najjači i najefikasniji “pre-workout” proizvod na tržištu!

SERVIRANJA: 30

PAKOVANJE: 195 grama

 

 

Težina N/A
Okus

Cherry Lemonade, Apple, Blue Raspberry, Fruit Punch, Green Apple, Lemon, Lemonade, Orange, Pink Lemonade, Strawberry, Watermelon

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu