Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

NO XPLODE 3.0 390 g

Eksplozivna energija
Povećana izdržljivost
Maksimalne perfomanse
Fokus
Više snage

69.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 69 - 69

SKU:N/A

Opis:

N.O.EXPLODE 3.0 JE sve u jednom proizvod namijenjen za upotrebu prije treninga. Dizajniran je za trening visokog intenziteta. Kombinira snažnu matricu kreatina, slobodne aminokiseline i Bcaa, ugljikohidrate s visokim i niskim glikemijskim indeksom, stimulanse, funkcionalne biljne ekstrakte, vitamine i minerale.

Šta možemo očekivati ​​od proizvoda?

proizvod sadrži aminokiseline razgranatog lanca i slobodne aminokiseline koje doprinose povećanju mišićne mase. Oni također preporučuju razgradnju mišića tokom vježbanja. Doza NO explode 3.0 opskrbljuje tijelo odgovarajućom dozom kreatina, što utječe na povećane fizičke performanse i u treningu snage i u kratkotrajnim treningima visokog intenziteta. Sadrži stimulanse poput kofeina, prekursora dušikovog oksida (NO), kao arginin, mnogi vitamini i minerali i ugljikohidrati. Opskrbljuje tijelo svim važnim sastojcima potrebnim za intenzivan trening.

Funkcionalnost i rad:

N.O.Explode 3.0 sadrži sve najvažnije aminokiseline koje su nam potrebne za trening visokog intenziteta-arginig, BCAA TST, glutamin, kao i posebno dodani beta alanin.

Prethodnici dušičnog oksida (NO) povećavaju količinu krvi i posljedično protok hranljivih sastojaka kroz ćelije. Proizvod sadrži čak 6000 mg arginina po dozi. Proizvod sadrži kvalitetnu anaboličku smjesu koja sprječava razgradnju mišićnih vlakana i brine se za regeneraciju i rast mišića. aminokiselinski proizvod Vitamin D u ovom proizvodu ima mnoge anaboličke funkcije, dok citrulin malat pomaže u proizvodnji dušikovog oksida.

N.O Explode 3.0 sadrži kreatin matriks koji se sastoji od kretin monohidrata, piruvata i malata. Dodaje se taurin koji djeluje sinergijski s kreatinom. Kreatin je najvažniji supstrat za proizvodnju ATP-a tokom vježbanja. Bolja i brža proizvodnja ATP-a utječe na poboljšanje performansi kako u treningu snage, tako i u kratkim naporima visokog intenziteta. Taurin je glavni sastojak popularnih „energetskih napitaka“ i ima slična svojstva kao i glutamin u smislu utjecaja na ravnotežu vode u stanicama.

N.O.-EXPLODE 3.0 ima mnoge pozitivne funkcije jer tijelu pruža: sintezu proteina, sprječava katabolizam (razgradnju mišića), osigurava nadopunu zaliha glikogena i na taj način osigurava bržu regeneraciju nakon treninga, veći otpor tijela i smanjuje umor mišića.

Tabela nutritivnih vrijednosti
Po serviranju (13g)
Vitamin C 80mg
Niacin 32mg
Zinc 10mg
Citulline 6g
Beta-Alanine 3,2g
Caffeine 200mg
Rhodiola rosea 200mg
Bitartrate de choline 50mg
Panax notoginseng 50mg
Grapefruit bioflavanoid 50mg
Piperine 5mg

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu