Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

BETA RIGHT BETA GLUCAN 250mg

Jača imunitet
Ima antitumorska svojstva
Pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti
Snižava holesterol

78.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 78 - 78

SWANSON BETA RIGHT BETA GLUCAN

 

Napunite svoj imunološki sistem i poboljšajte zaštitu na ćelijskom nivou pomoću BetaRight Beta glukana. Polisaharidni kompleks izveden iz ćelija kvasca, BetaRight pruža jedinstveno efikasnu hranjivu podršku za poboljšanje imunoloških odgovora na ćelijskom nivou.

U organizmu beta-glukan potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita. Aktivira makrofage – stanice koje potiču imunološku aktivnost. Dokazano je da beta-glukan može prirodno i sigurno aktivirati naš imunitet. Koristi se protiv visokog holesterola, dijabetesa, kod raka, za jačanje imuniteta, kod hroničnog umora, zračenja i hemoterapija te za sve vrste infektivnih bolesti.

Istraživani su učinci na tumore. Od 1975. godine provedeno je niz studija na životinjama koje su dokazale antitumorski učinak. Također, studije na ljudima su pokazale povoljan učinak i produženo preživljavanje osoba oboljelih od tumora.

Jednako je tako dokazano nizom istraživanja njegovo povoljno djelovanje kod osoba izloženih zračenju. Značajno je bolji oporavak leukocita, trombocita i eritrocita kod onih koji su uzimali beta-glukan.
Nadalje, istraživani su učinci na prevencijima infekcija, kardiovaskularnih oboljenja, ateroskleroze, artritisa, alergijskog rinitisa.

Iznos po porciji % dnevne vrijednosti
Veličina porcije 1 kapsula
Porcije u pakovanju 60
BetaRight® 3-6 (beta 1,3 / 1,6 glukan, prirodno izveden iz Saccharomyces cerevisiae) (pruža minimalno 70% beta glukana 1,3 / 1,6) 250 mg *
Dnevna vrijednost nije utvrđena. *
Ostali sastojci: želatin, mikrokristalna celuloza (biljna vlakna).

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu