Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

BETA-ALANINE PURE

Povećanje mišićne snage
Povećanje mišićne izdržljivosti
Smanjuje stvaranje mliječne kiseline
Brži oporavak mišića između serija

30.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 30

SKU:77

BETA ALANINE – Body and Fit

Beta Alanin je visoko kvalitetna aminokiselina povezana s brojnim prednostima u postizanju vaših sportskih ciljeva. Beta Alanin je građevni blok karnozina koji ima vitalnu ulogu u puferiranju kiseline u mišićima, što omogućuje povećani intenzitet treninga. Kao što znamo, trening s većim intenzitetom može pomoći u povećanju mišićne mase. Kao jedan od najistraživanijih dodataka za poboljšanje sportskih performansi dostupnih na tržištu danas, beta alanin izvrstan je dodatak prehrani bilo kojeg sportaša ili fitness entuzijasta.

Beta-Alanin će Vam dati snagu i izdržljivost mišića, tako da će Vaši mišići samo da rastu…Više snage, više ponavljanja, svaki set više energije = Čisti rast mišića!Neka Vam ništa ne stoji na putu da bi ste postigli maksimalne rezultate. Suplementacija Beta-Alaninom je idealan dodatak za dobijanje čiste snage i više mišića.Za vrijeme treninga uvijek dođe vrijeme kada će Vaši mišići doći do zamora i Vaša snaga će da nestaje.Došli ste do tačke gdje više niste u stanju da trenirate na nivou kojem želite tj. nemate snage sa kojom ste počeli prvi set. Ovaj umor nastaje zbog nagomilavanja mliječne kiseline u mišićima, stvarati će se sve više mliječne kiseline nego što vaše tijelo može potrošiti.Beta-Alanin uzrokuje da mliječna kiselina ne ograničava vaše mišiće, čineći da mišići rade bolje nego ikad!Beta-Alanin = SNAGABeta-Alanin omogućava oslobađanje i protok energije i snage. Više snage, više ponavljanja, bolja pumpa, bolji rezultati, više mišića!Beta-alanina povećavajući karnozin omogućava:
Šta je zapravo karnozin? Beta-Alanin stimuliše rast karnozina u mišićnim ćelijama. Karnozin reguliše pH vrijednosti naših mišića. To je od velikog značaja, jer je pH vrijednost odlučujući faktor za nagomilavanje mliječne kiseline. Kontrolom pH vrijednosti, mliječna kiselina se ograničava i Vaši mišići će se graditi i biti jači nego ikad!Beta-Alanin što se duže koristi, radi bolje. To je zato što nivo karnozina i dalje postepeno raste u tijelu.

Često postavljana pitanja :

Da li je Beta-Alanine isto što i kreatin?
Ne, Beta-Alanin je različit proizvod od kreatina. Ona radi na sličan način, ali ne isto. Kreatin povećava ATP rezerve, dok Beta-Alanin rezerve karnozina. Oba daju više mišićne mase, snage i ubrzavaju oporavak, a Beta-Alanin povećava izdržljivost.

Može li se Beta-Alanin uzeti u kombinaciji s kreatinom?
Beta-Alanin čak jača efekte kreatina. Ako ne uzimamo kreatin, Beta-Alanina će tijelu omogućiti da ga stvara i brže popunjava ATP rezerve. Beta-Alanin je vrlo dobar u kombinaciji s kreatinom.

Da li je Beta-Alanin siguran?
Da, to je dokazano iz naučnih studija, a i u praksi se pokazao bez štetnih nuspojava.

NAPOMENA:
Beta-Alanin može prouzrokovati peckanje 15-30 minuta nakon uzimanja. To je normalno i prestati će nakon nekoliko minuta. Tijelo će se na to naviknuti nakon nekoliko sedmica. Beta-Alanin je apsolutno siguran za korištenje.

Preporučena upotreba:
DOZA: 1 mjerica sa 250ml vode ili soka.

Na dane treninga:
-1 serviranje ujutro
-1 serviranje 30-45 minuta prije treninga

U dane odmora:
-1 serviranje ujutro

Kvaliteta, zagarantovana:

ISO 9001: 2000 certifikat
Međunarodna norma za sustav upravljanja kvalitetom !

Najnoviji standardi HACCP
Stroga kontrola kvalitete procesa na temelju Europske unije

GMP standard
Dobra proizvođačka praksa ili GMP je sustav osiguranja kvalitete za farmaceutske i prehrambene industrije.

U saradnji s najpoznatijim firmama, koji također rade za najveće brandove na svijetu, razvijamo naš brand Body & Fit.

Body & Fit, kontroliše kvalitet .

Težina N/A
Pakovanje

300 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu