BETA – ALANINE 80ml

Beta-alanin

♦  Prijatnog ukusa
♦  Vaša džepna verzija čuvenog Beta-Alanina OstroVit Supreme Pure
♦  SHOT sadrži 80 ml proizvoda u pakovanju
♦  1 SHOT = 2 porcije
♦  1 SHOT je 5 g beta-alanina

, ,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 3 - 3

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 3 - 3

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

OstroVit Beta-Alanine SHOT je dodatak prehrani. Sadrži zaslađivače.  Ovaj shot  sadrži beta-alanin (5 g / 80 ml). OstroVit Beta-Alanine SHOT namijenjen je osobama koje žele da njihov trening bude duži i efikasniji, kako bi povećali promociju lipolize (sagorijevanje masti) ili održali savršenu figuru.

To je laboratorijski modificiran izomer prirodne aminokiseline, alanin. Nakon konzumiranja, on se koristi u proizvodnji karnozina koji djeluje kao kiseli pufer u tijelu.

OstroVit Beta-Alanine SHOT Karakteristike

Dodatak koji je preteča sinteze karnozina povećava izdržljivost mišića i omogućava vam dodatna ponavljanja tokom treninga snage. Idealan je i za ljude koji treniraju sprint ili veslanje. Beta-Alanin ima niz povoljnih svojstava: Konzumiranje beta-Alanina uzrokuje hipertrofiju mišića, što je prednost prilikom rada na suhom mišićnom tkivu. Neke studije ukazuju na porast lipolize ili sagorevanja masti kod ljudi koji suplementiraju beta-alaninom. Učinak povećavanja izdržljivosti mišića i smanjenja umora tokom treninga. Omogućuje dodatna ponavljanja, povećava količinu treninga što dovodi do efikasnijeg povećavanja mišićnog tkiva. Omogućuje duže i efikasnije treniranje.

PAKOVANJE: 80ml

SKU: N/A Kategorije: , , Brend

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “BETA – ALANINE 80ml”

Još nema komentara o ovom prozvodu.