Zbog pandemije COVID 19 sve pošiljke dezinfikujemo

Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

ANIMAL PUMP PRO

Pre-Workout u prahu, bez stimulansa
Nitrosigin, Citrulin
HydroMax, Alpha GPC
Dodana morska sol za elektrolite

85.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

SKU:N/A

ANIMAL PUMP PRO je pojačana formula ANIMAL PUMP-a, koju je dizajnirao IFBB Pro John Jewett kako bi iskoristio sinergiju između efikasno doziranih sastojaka za maksimizaciju pump-a, performansi i fokusa u teretani. ANIMAL PUMP PRO kreiran je bez stimulansa za one koji su osjetljivi na kofein, ali ipak žele sve prednosti pre-workouta, poput učinka, oporavka i fokusa.

 

FORMULA  ANIMAL PUMP PRO ZA VOLUMEN VAŠIH MIŠIĆA:

Citrulin malat: Aminokiselina i efikasnije sredstvo za povećanje L-arginina u serumu od uzimanja samog L-arginina, što značajno povećava nivo azotnog oksida (NO). Poboljšavanjem protoka krvi u radnom mišiću, citrulin može smanjiti umor, povećati radnu sposobnost i snagu.

Nitrosigin: Patentirano jedinjenje koje se sastoji od arginina i silicija međusobno povezanih inozitolom. Nitrosigin može povećati proizvodnju NO pet puta efikasnije od arginina, smanjiti markere oštećenja mišića u treningu. Dokazano je da silicijum, komponenta nitrosigina, povećava snagu i fleksibilnost arterijskih zidova, što dovodi do poboljšanog protoka krvi i stanja kardiovaskularnog zdravlja.

Hydromax: Patentirani visoko koncentrovani oblik glicerola koji može povećati izdržljivost i sprečiti pad izdržljivosti tokom treninga. Izuzetan je i može povećati ukupnu količinu tjelesne vode, prezasićujući mišićne stanice promovirajući efekat “pumpe” povećanje stanica. Ovo će poboljšati punoću i vaskularnost mišića. Glicerol takođe može igrati ulogu u termoregulaciji za vrijeme visokih temperatura.

Kreatin monohidrat: Osmotska pomoć u treningu snage dokazana u istraživanjima. Kreatin je izvor fosfata za proizvodnju ATP-a, poboljšavajući snagu, izlaznu snagu i dobitak male mase. Takođe, osmotski aktivno jedinjenje sa sposobnošću uvlačenja vode unutar mišića, zauzvrat povećavajući efekat “pumpe” povećanja ćelija.

 

BLAGO ENERGIJE I FOKUSA:

Alpha-GPC: Sposobnost da prijeđe krvno-moždanu barijeru i osigura holin, koji može pospješiti stvaranje acetilholina. Acetilholin je neurotransmiter koji je uključen u neuralnu funkciju i kontrakciju mišića. Pojačavanjem nivoa acetilholina dolazi do poboljšanja fokusa, kognitivne funkcije i sposobnosti stvaranja jačih kontrakcija mišića.

Huperzin A: Inhibitor acetilholinestersaze. Ovo je holinergički spoj koji sprečava razgradnju acetilholina u mozgu. Sprečavanjem razgradnje acetilholina, Huperzin A može poboljšati motivaciju, fokus i specifičnost zadatka.

L- Tirozin: aminokiselina koja se koristi za proizvodnju noradrenalina i dopamina. L-tirozin daje sirovinu za ove kateholamine, što pozitivno utiče na sprečavanje kognitivnog pada tokom akutnih stresova, baš kao što se doživljava tokom teških treninga.

 

ELEKTROLITI:

Morska sol: Natrijum hlorid, presudna komponenta za hidrataciju sportaša. Natrijum je glavni elektrolit u izvanstaničnoj tečnosti i ima glavnu ulogu u probavi, kognitivnoj funkciji i kontrakciji mišića. Čak i samo 2% gubitka tečnosti može prouzrokovati pad performansi vježbanja, pa je hidratacija jedan od ključeva najboljeg mogućeg treninga.

Preporučena upotreba :

Pomiješajte dvije mjerice ANIMAL PUMP PRO sa 16oz. Vašeg napitka 15-20 minuta prije treninga. Ovaj proizvod sadrži sastojke koji upijaju vlažnost što može dovesti do zgrudnjavanja praha. To je potpuno normalna pojava te je proizvod i dalje pogodan za upotrebu.

 

Ostali sastojci:

Prirodne arome, limunska kiselina, jabučna kiselina, kalcijum silikat, silicij dioksid, dikalcijum fosfat, sukraloza, acesulfam kalijum. Sadrži soju. Mogući tragovi mlijeka, jaja, kikirikija, oraha, ribe i pšenice.

 

Napomena: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, van dohvata djece. Ne izlagati toploti, vlazi i suncu.

20 serviranja

Veličina serviranja 2 mjerice 21g
Kalorije 10
Ugljikohidrati 3g
Natrijum 150mg
Kalijum 75mg
Kreatin monohidrat 5000mg
L-Citruline 4000mg
Glycerol 65% prah
Inozitol-stabilizovan arginin silikat 1500mg
L Tyrosine 2000mg
L-Alpha Glycerylphosphoryicholine 600mg
Huperzine A 100mcg
Elektroliti morska so 400mg

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu