Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

ANIMAL PUMP PRO 420g

Pre-Workout u prahu, bez stimulansa
Nitrosigin, Citrulin
HydroMax, Alpha GPC
Dodana morska sol za elektrolite

85.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

SKU:N/A

ANIMAL PUMP PRO je pojačana formula ANIMAL PUMP-a, koju je dizajnirao IFBB Pro John Jewett kako bi iskoristio sinergiju između efikasno doziranih sastojaka za maksimizaciju pump-a, performansi i fokusa u teretani. ANIMAL PUMP PRO kreiran je bez stimulansa za one koji su osjetljivi na kofein, ali ipak žele sve prednosti pre-workouta, poput učinka, oporavka i fokusa.

 

FORMULA  ANIMAL PUMP PRO ZA VOLUMEN VAŠIH MIŠIĆA:

Citrulin malat: Aminokiselina i efikasnije sredstvo za povećanje L-arginina u serumu od uzimanja samog L-arginina, što značajno povećava nivo azotnog oksida (NO). Poboljšavanjem protoka krvi u radnom mišiću, citrulin može smanjiti umor, povećati radnu sposobnost i snagu.

Nitrosigin: Patentirano jedinjenje koje se sastoji od arginina i silicija međusobno povezanih inozitolom. Nitrosigin može povećati proizvodnju NO pet puta efikasnije od arginina, smanjiti markere oštećenja mišića u treningu. Dokazano je da silicijum, komponenta nitrosigina, povećava snagu i fleksibilnost arterijskih zidova, što dovodi do poboljšanog protoka krvi i stanja kardiovaskularnog zdravlja.

Hydromax: Patentirani visoko koncentrovani oblik glicerola koji može povećati izdržljivost i sprječiti pad izdržljivosti tokom treninga. Izuzetan je i može povećati ukupnu količinu tjelesne vode, prezasićujući mišićne stanice promovirajući efekat “pumpe” povećanje stanica. Ovo će poboljšati punoću i vaskularnost mišića. Glicerol takođe može igrati ulogu u termoregulaciji za vrijeme visokih temperatura.

Kreatin monohidrat: Osmotska pomoć u treningu snage dokazana u istraživanjima. Kreatin je izvor fosfata za proizvodnju ATP-a, poboljšavajući snagu, izlaznu snagu i dobitak male mase. Takođe, osmotski aktivno jedinjenje sa sposobnošću uvlačenja vode unutar mišića, zauzvrat povećavajući efekat “pumpe” povećanja ćelija.

 

BLAGO ENERGIJE I FOKUSA:

Alpha-GPC: Sposobnost da pređe krvno-moždanu barijeru i osigura holin, koji može pospješiti stvaranje acetilholina. Acetilholin je neurotransmiter koji je uključen u neuralnu funkciju i kontrakciju mišića. Pojačavanjem nivoa acetilholina dolazi do poboljšanja fokusa, kognitivne funkcije i sposobnosti stvaranja jačih kontrakcija mišića.

Huperzin A: Inhibitor acetilholinestersaze. Ovo je holinergički spoj koji sprječava razgradnju acetilholina u mozgu. Sprečavanjem razgradnje acetilholina, Huperzin A može poboljšati motivaciju, fokus i specifičnost zadatka.

L- Tirozin: aminokiselina koja se koristi za proizvodnju noradrenalina i dopamina. L-tirozin daje sirovinu za ove kateholamine, što pozitivno utiče na sprečavanje kognitivnog pada tokom akutnih stresova, baš kao što se doživljava tokom teških treninga.

 

ELEKTROLITI:

Morska sol: Natrijum hlorid, presudna komponenta za hidrataciju sportista. Natrijum je glavni elektrolit u izvanstaničnoj tečnosti i ima glavnu ulogu u probavi, kognitivnoj funkciji i kontrakciji mišića. Čak i samo 2% gubitka tečnosti može prouzrokovati pad performansi vježbanja, pa je hidratacija jedan od ključeva najboljeg mogućeg treninga.

Preporučena upotreba :

Pomiješajte dvije mjerice ANIMAL PUMP PRO sa Vašim napitkom 15-20 minuta prije treninga. Ovaj proizvod sadrži sastojke koji upijaju vlažnost što može dovesti do zgrudnjavanja praha. To je potpuno normalna pojava te je proizvod i dalje pogodan za upotrebu.

 

Napomena: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, van dohvata djece. Ne izlagati toploti, vlazi i suncu.

 

Veličina serviranja 2 mjerice 21g
Kalorije 10
Ugljikohidrati 3g
Natrijum 150mg
Kalijum 75mg
Kreatin monohidrat 5000mg
L-Citruline 4000mg
Glycerol 65% prah
Inozitol-stabilizovan arginin silikat 1500mg
L Tyrosine 2000mg
L-Alpha Glycerylphosphoryicholine 600mg
Huperzine A 100mcg
Elektroliti morska so 400mg

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu