ANIMAL PAK

Karakteristike :

♦ najpotpuniji suplement na tržištu

♦ kompleksi vitamina, minerala, aminokiselina, probavnih enzima itd.

♦ sadrži snažne optimizatore

♦ doprinosi ravnoteži u organizmu

♦ djeluje antistresno i antikancerogeno

,
Stanje: Nema na stanju

Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

Universal Animal Pak (44 paketića)
Animal Pak predstavlja kombinaciju preparata koji u jednom dnevnom paketu sadrži čak 11 tableta!
Njegova osnovna misija je da ozbiljnim sportašima pruži vrijednu pomoć u periodima napornih treninga u cilju što većih rezultata.
Bilo da se radi o postizanju kolosalne mišićne mase, gladijatorske snage ili maratonske izdržljivosti, zadatak svakog paketa je da osigura svu neophodnu suplementaciju, izuzev gradivnih materija.
Svaki paket je sastavljen od tableta koje sadrže komplekse vitamina i minerala, amino kiselina, esencijalnih nezasićenih masti, digestivnih enzima i snažnih optimizatora.

Koktel vitamina i minerala predstavlja sam osnov suplementacije sportaša sa prioritetnom ulogom osiguranja efikasnog metabolizma ugljikohidrata, bjelančevina i masti.
Oni se brinu o izgradnji mišićnog tkiva, stvaranju biološke energije i ažurnog odvijanja procesa regeneracije i oporavka.
Takođe osiguraju puno djelovanje imunološkog sistema i ravnotežu u organizmu.
Mješavina sastavljena samo od esencijalnih amino kiselina obogaćena glutaminom, osigura veoma djelotvornu zaštitu mišičnog tkiva od razgradnje i osjetno potpunije korištenje bjelančevina unetih hranom.

Optimalizatori koje sadrži ovaj proizvod, omogućavaju osjetno dizanje sportskih sposobnosti iznad postignutog nivoa, a pored toga imaju i niz blagotvornih dejstava. Antistresno i antikancerogeno djelovanje, produžavanje fizičke i mentalne svježine, kao i životnog vijeka, samo su neke blagodeti koje pružaju ovi prirodni ekstrakti.
Da bi što manje energije bilo zarobljeno u želcu, brinu se digestivni enzimi koji pomažu probavi i rade na što bržem i potpunijem iskorištenju unijetih hranljivih materija. Na kraju, Animal Pak osigura i prijekopotrebne esencijalne masti koje uglavnom nisu prisutne u svakodnevnoj prehrani.
UPOTREBA:
Uzmite jedan paketić dnevno uz obroke. Napredni sportisti mogu da uzmaju do dva paketića dnevno. U toku dana popijte puno tekućine.

PAKOVANJE:44 paketića
SERVIRANJA:22
SERVIRANJE: 2 paketića

Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL PAK”

Još nema komentara o ovom prozvodu.