BODY & FIT AMINO PERFECTION

Karakteristike :
♦ Najveća doza ikada. 7 grama BCAA, 5g EAA i 3g glutamina po obroku.
♦ Idealno koristiti za vrijeme i nakon treninga
♦ 0 šećera

, , , ,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 37 - 37

Amino Perfection
Body & Fit

Potrebne aminokiseline kao strastvenom sportisti su BCAA, EAA i glutamin!
Amino Perfection sadrži ove amino kiseline u najvišim doza na tržištu. Posebno za strastvene sportiste koji ništa ne prepuštaju slučaju. Amino Perfection su ukusne i idealan dodatak aminokiselina prije, tokom i nakon teških treninga. Amino Perfection je savršeno rastvorljiv, ukus nevjerovatan i odmah prepoznatljiv.

EAA (esencijalne aminokiselina) 5g

Amino kiseline su gradivni elementi proteina u ćelijama. U našoj ishrani se nalazi ukupno 20 aminokiselina. Neke amino kiseline ne može proizvesti samo tkelo. 28 aminokiselina ne mogu biti proizvedeni od strane vlastitog tijela. Ovih osam amino kiseline su esencijalne aminokiseline.

BCAA (aminokiseline razgranatog lanca), 7 grama
Tri aminokiseline leucin, izoleucin i valin čine BCAA odnosno razgranati lanac aminokiselina. BCAA čine jednu trećinu naših mišićnih proteina. BCAA se apsorbira direktno i efikasne su gotovo odmah. BCAA su najpopularnije aminokiselina među sportistima.

Glutamin 3 grama
Glutamin se može proizvesti od strane samog tijela. Također dolazi glutamin u ishrani , između ostalog, u siru, jogurtu, mlijeku i jajima. Ponekad je tijelu potrebna dodatna pomoć, na primjer u obliku dodataka. Glutamin je jedna od najpoznatijih aminokiselina koje koriste sportisti.

PAKOVANJE: 380 grama

SERVIRANJA: 20

SERVIRANJE: 19 grama

BF-Banner-Amino-Perfection

SKU: 1056 Kategorije: , , , ,
Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “BODY & FIT AMINO PERFECTION”

Još nema komentara o ovom prozvodu.