ANIMAL PAK POWDER

KARAKTERISTIKE:

♦ Za sve konkurentne i snažne sportiste.
♦ Za trening visokog intenziteta .
♦ Za sportiste koji koriste suplemente.
♦ Za sportiste koji žele maksimalne performanse.

,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

UNIVERSAL ANIMAL PAK 

Animal Pak predstavlja proizvod koji se sastoji od kombinacije preparata.Njegova osnovna misija je da ozbiljnim sportašima pruži vrijednu pomoć u periodima napornih treninga u cilju što većih rezultata.

Bilo da se radi o postizanju mišićne mase, gladijatorske snage ili maratonske izdržljivosti, zadatak svake doze je da osigura svu neophodnu suplementaciju, izuzev gradivnih materija.
Svaka doza sadrži komplekse vitamina i minerala, amino kiselina, esencijalnih nezasićenih masti, digestivnih enzima i snažnih optimizatora.

Koktel vitamina i minerala predstavlja sam osnov suplementacije sportaša sa prioritetnom ulogom osiguranja efikasnog metabolizma ugljikohidrata, bjelančevina i masti.
Oni se brinu o izgradnji mišićnog tkiva, stvaranju biološke energije i ažurnog odvijanja procesa regeneracije i oporavka.
Takođe osiguraju puno djelovanje imunološkog sistema i ravnotežu u organizmu.
Mješavina sastavljena samo od esencijalnih amino kiselina obogaćena glutaminom, osigura veoma djelotvornu zaštitu mišičnog tkiva od razgradnje i osjetno potpunije korištenje bjelančevina unjetih hranom.

Optimalizatori koje sadrži ovaj proizvod, omogućavaju osjetno dizanje sportskih sposobnosti iznad postignutog nivoa, a pored toga imaju i niz blagotvornih dejstava. Antistresno i antikancerogeno djelovanje, produžavanje fizičke i mentalne svježine, kao i životnog vijeka, samo su neke blagodeti koje pružaju ovi prirodni ekstrakti.
Da bi što manje energije bilo zarobljeno u želudcu, brinu se digestivni enzimi koji pomažu probavi i rade na što bržem i potpunijem iskorištenju unijetih hranljivih materija. Na kraju, Animal Pak osigura i prijekopotrebne esencijalne masti koje uglavnom nisu prisutne u svakodnevnoj prehrani.

UPORABA:Uzmite 1 do 2 mjerice sa vodom uz doručak ili bilo koji drugi obrok. Za one koji se natječu ili treniraju sa većim intenzitetom, preporučuju se dvije mjerice.

SERVIRANJA: 22

animal-pak-powder-joke

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Pakovanje

388 grama

Okus

Cherry, Cherry Berry, Green Apple, Orange

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL PAK POWDER”

Još nema komentara o ovom prozvodu.