ANIMAL PAK POWDER 388g

 

♦  Za sve konkurentne i snažne sportiste.
♦  Za trening visokog intenziteta .
♦  Za sportiste koji koriste suplemente.
♦  Za sportiste koji žele maksimalne performanse.

,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 35 - 85

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 35 - 85

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

UNIVERSAL ANIMAL PAK 

Animal Pak predstavlja proizvod koji se sastoji od kombinacije preparata.Njegova osnovna misija je da ozbiljnim sportašima pruži vrijednu pomoć u periodima napornih treninga u cilju što većih rezultata.

Bilo da se radi o postizanju mišićne mase, gladijatorske snage ili maratonske izdržljivosti, zadatak svake doze je da osigura svu neophodnu suplementaciju, izuzev gradivnih materija.
Svaka doza sadrži komplekse vitamina i minerala, amino kiselina, esencijalnih nezasićenih masti, digestivnih enzima i snažnih optimizatora.

Koktel vitamina i minerala predstavlja sam osnov suplementacije sportaša sa prioritetnom ulogom osiguranja efikasnog metabolizma ugljikohidrata, bjelančevina i masti.
Oni se brinu o izgradnji mišićnog tkiva, stvaranju biološke energije i ažurnog odvijanja procesa regeneracije i oporavka.
Takođe osiguraju puno djelovanje imunološkog sistema i ravnotežu u organizmu.
Mješavina sastavljena samo od esencijalnih amino kiselina obogaćena glutaminom, osigura veoma djelotvornu zaštitu mišičnog tkiva od razgradnje i osjetno potpunije korištenje bjelančevina unjetih hranom.

Optimalizatori koje sadrži ovaj proizvod, omogućavaju osjetno dizanje sportskih sposobnosti iznad postignutog nivoa, a pored toga imaju i niz blagotvornih dejstava. Antistresno i antikancerogeno djelovanje, produžavanje fizičke i mentalne svježine, kao i životnog vijeka, samo su neke blagodeti koje pružaju ovi prirodni ekstrakti.
Da bi što manje energije bilo zarobljeno u želudcu, brinu se digestivni enzimi koji pomažu probavi i rade na što bržem i potpunijem iskorištenju unijetih hranljivih materija. Na kraju, Animal Pak osigura i prijekopotrebne esencijalne masti koje uglavnom nisu prisutne u svakodnevnoj prehrani.

UPORABA:Uzmite 1 do 2 mjerice sa vodom uz doručak ili bilo koji drugi obrok. Za one koji se natječu ili treniraju sa većim intenzitetom, preporučuju se dvije mjerice.

SERVIRANJA: 22

animal-pak-powder-joke

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Okus

Cherry Berry, Green Apple, Orange

Pakovanje

120 grama, 370 grama

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL PAK POWDER 388g”

Još nema komentara o ovom prozvodu.