ANIMAL FLEX (44 paketića)

KARAKTERISTIKE:

♦ Najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastičnosti zglobova

♦Pojačava amortizaciju kod napornih treninga

♦Garancija za dug sportski život bez boli

, ,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

UNIVERSAL ANIMAL FLEX  (44 paketića)

Animal Flex je formula za osobe kojima zbog povrede ili radi prevencije povrede zglobova, treba dodatna podrška za obnovu hrskavice i povećanje pokretljivosti zglobova. Supstance koje su odgovorne za stanje i aktivnost zglobova i tetiva, kao i zaštitu i obnovu zglobnog tkiva su MSM (metil-sulfonil-metan) i Glukozamin sulfat. Ove supstance su sastavni dio proizvoda Animal Flex, ali tu su i ostali elementi neophodni za dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje opterećenih zglobova.

Napornijim treninzima, većim težinama, brojnim serijama Vaše zglobove, tetive, ligamente i vezivna tkiva izlažete većem stresu. Animal Flex je koncipiran tako da pomaže jačanju Vašeg telesnog skeleta, kao i da pomogne u zaštiti vaših zglobova, tetiva i ligamenata, koji su izloženi velikim opterećenjima tokom treninga. Animal Flex je namenjen sportistima koji se bave bodibildingom i powerliftingom kao i ljudima koju su pretrpeli povredu koštano-vezivnog sistema ili imaju problema sa istim. Animal Flex je formula za osobe kojima zbog povrede ili radi prevencije povrede zglobova, treba dodatna podrška za obnovu hrskavice i povećanje pokretljivosti zglobova. Supstance koje su odgovorne za stanje i aktivnost zglobova i tetiva, kao i zaštitu i obnovu zglobnog tkiva su MSM (metil-sulfonil-metan) i Glukozamin sulfat. Ove supstance su sastavni deo proizvoda Animal Flex, ali tu su i ostali elementi neophodni za dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje opterećenih zglobova. Glukozamin i Hondroitin pomažu da se održi stabilnost zglobova, ligamenata i krvnih sudova. Najpotrebniji je unos glukozamina pri intenzivnijim treninzima, pripremama za takmičenje, kao i u toku samog takmičenja. Tada su zglobovi izloženi najvećem naprezanju tj. najviše se troše i dodatno unošenje glukozamin-a predstavlja preventivu od povreda. Ali značajan je i ako do povreda dođe jer tada otklanja bolove i ukočenost i povećava pokretljivost. Glukozamin se brzo resorbuje da bi regenerisao hrskavicu, ojačao kosti, ligamente, tetive i čauru zgloba. Animal Flex je kompletan, sveobuhvatan i efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi pre svega zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva, a ukoliko ste bili povređeni ubrzaće Vaš oporavak.

Glukozamin i Hondroitin pomažu da se održi stabilnost zglobova, ligamenata i krvnih sudova. Najpotrebniji je unos glukozamina pri intenzivnijim treninzima, pripremama za takmičenje, kao i u toku samog takmičenja. Tada su zglobovi izloženi najvećem naprezanju tj. najviše se troše i dodatno unošenje glukozamin-a predstavlja preventivu od povreda. Ali značajan je i ako do povreda dođe jer tada otklanja bolove i ukočenost i povećava pokretljivost. Glukozamin se brzo resorbuje da bi regenerisao hrskavicu, ojačao kosti, ligamente, tetive i čahuru zgloba.

Animal Flex sadrži i mješavinu ključnih vitamina i minerala (vitamin C, vitamin E, Selen, Mangan) koji doprinose optimalnom zdravlju zglobova i vezivnog sistema. Animal Flex je kompletan, sveobuhvatan i efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi prije svega zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva, a ukoliko ste bili povrijeđeni ubrzati će vaš oporavak.
U toku dana uzmite 1 dozu na prazan želudac ili nakon glavnog obroka sa dovoljnom količinom vode.Animal Flex je najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastičnosti zglobova i spojeva, koji često predstavljaju problem i tako mogu da prekinu intenzivnu vježbu. Animal Flex zadovoljava najviše standarde. U godinama 2006 i 2007 primio je naziv najboljeg proizvoda za pomoć zglobovima. U prvom redu proizvod je stvoren da pojača efekt amortizacije zglobova pod teškim opterećenjima kao što su dizanje utega, čime su sportaši, bodi-bilderi i ostali pojedinci, koji se bave fitnesom, ispostavljeni svaki dan.Osim toga, pomaže protiv istrošenosti zglobova koja je posljedica dugogodišnjih treninga u različitim sportovima kao što su košarka, trčanje, biciklizam…

Animal Flex je najbolja garancija za dug sportski život bez bolova.

UPOTREBA: u toku dana uzmite jedan paketić na prazan želudac ili poslije glavnog obroka s dovoljnom količinom vode.
PAKOVANJE:44 paketića
SERVIRANJA:44
SERVIRANJE:1 paketić

SKU: N/A Kategorije: , , Brend

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL FLEX (44 paketića)”

Još nema komentara o ovom prozvodu.