ANIMAL FLEX (44 paketića)

KARAKTERISTIKE:

♦ Najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastičnosti zglobova

♦Animal Flex je kompletan, sveobuhvatan i efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi prije svega zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva

♦Animal Flex sadrži još mješavinu vitamina i minerala za dodatnu potporu zglobovima. Mješavina vitamina i minerala – vitamini C i E te cink, selen i mangan – nužni su za zdravlje zglobova

, ,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 85 - 85

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

UNIVERSAL ANIMAL FLEX  (44 paketića)

Animal Flex je formula za osobe kojima zbog povrede ili radi prevencije povrede zglobova, treba dodatna podrška za obnovu hrskavice i povećanje pokretljivosti zglobova.

Supstance koje su odgovorne za stanje i aktivnost zglobova i tetiva, kao i zaštitu i obnovu zglobnog tkiva su MSM (metil-sulfonil-metan) i Glukozamin sulfat. Ove supstance su sastavni dio proizvoda Animal Flex, ali tu su i ostali elementi neophodni za dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje opterećenih zglobova.

Napornijim treninzima, većim težinama, brojnim serijama Vaše zglobove, tetive, ligamente i vezivna tkiva izlažete većem stresu.

Animal Flex je koncipiran tako da pomaže jačanju Vašeg telesnog skeleta, kao i da pomogne u zaštiti vaših zglobova, tetiva i ligamenata, koji su izloženi velikim opterećenjima tokom treninga. Animal Flex je namenjen sportistima koji se bave bodibildingom i powerliftingom kao i ljudima koju su pretrpeli povredu koštano-vezivnog sistema ili imaju problema sa istim.

Animal Flex je formula za osobe kojima zbog povrede ili radi prevencije povrede zglobova, treba dodatna podrška za obnovu hrskavice i povećanje pokretljivosti zglobova.

Supstance koje su odgovorne za stanje i aktivnost zglobova i tetiva, kao i zaštitu i obnovu zglobnog tkiva su MSM (metil-sulfonil-metan) i Glukozamin sulfat. Ove supstance su sastavni deo proizvoda Animal Flex, ali tu su i ostali elementi neophodni za dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje opterećenih zglobova.

Glukozamin i Hondroitin pomažu da se održi stabilnost zglobova, ligamenata i krvnih sudova. Najpotrebniji je unos glukozamina pri intenzivnijim treninzima, pripremama za takmičenje, kao i u toku samog takmičenja. Tada su zglobovi izloženi najvećem naprezanju tj. najviše se troše i dodatno unošenje glukozamin-a predstavlja preventivu od povreda. Ali značajan je i ako do povreda dođe jer tada otklanja bolove i ukočenost i povećava pokretljivost. Glukozamin se brzo resorbuje da bi regenerisao hrskavicu, ojačao kosti, ligamente, tetive i čauru zgloba.

Animal Flex je kompletan, sveobuhvatan i efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi pre svega zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva, a ukoliko ste bili povređeni ubrzaće Vaš oporavak.

Glukozamin i Hondroitin pomažu da se održi stabilnost zglobova, ligamenata i krvnih sudova. Najpotrebniji je unos glukozamina pri intenzivnijim treninzima, pripremama za takmičenje, kao i u toku samog takmičenja. Tada su zglobovi izloženi najvećem naprezanju tj. najviše se troše i dodatno unošenje glukozamin-a predstavlja preventivu od povreda. Ali značajan je i ako do povreda dođe jer tada otklanja bolove i ukočenost i povećava pokretljivost. Glukozamin se brzo resorbuje da bi regenerisao hrskavicu, ojačao kosti, ligamente, tetive i čahuru zgloba.

Animal Flex sadrži i mješavinu ključnih vitamina i minerala (vitamin C, vitamin E, Selen, Mangan) koji doprinose optimalnom zdravlju zglobova i vezivnog sistema. Animal Flex je kompletan, sveobuhvatan i efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi prije svega zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva, a ukoliko ste bili povrijeđeni ubrzati će vaš oporavak.
U toku dana uzmite 1 dozu na prazan želudac ili nakon glavnog obroka sa dovoljnom količinom vode.Animal Flex je najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastičnosti zglobova i spojeva, koji često predstavljaju problem i tako mogu da prekinu intenzivnu vježbu. Animal Flex zadovoljava najviše standarde. U godinama 2006 i 2007 primio je naziv najboljeg proizvoda za pomoć zglobovima. U prvom redu proizvod je stvoren da pojača efekt amortizacije zglobova pod teškim opterećenjima kao što su dizanje utega, čime su sportaši, bodi-bilderi i ostali pojedinci, koji se bave fitnesom, ispostavljeni svaki dan.Osim toga, pomaže protiv istrošenosti zglobova koja je posljedica dugogodišnjih treninga u različitim sportovima kao što su košarka, trčanje, biciklizam…

Animal Flex je najbolja garancija za dug sportski život bez bolova.

UPOTREBA: u toku dana uzmite jedan paketić na prazan želudac ili poslije glavnog obroka s dovoljnom količinom vode.
PAKOVANJE:44 paketića
SERVIRANJA:44
SERVIRANJE:1 paketić

SKU: N/A Kategorije: , , Brend

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL FLEX (44 paketića)”

Još nema komentara o ovom prozvodu.