ANIMAL FLEX POWDER (30 serv)

♦ Animal Flex u prahu je najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastičnosti zglobova i spojeva, koji često predstavljaju problem i tako mogu da prekinu intenzivnu vježbu.


Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 70

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 70

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

Animal Flex je najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastičnosti zglobova i spojeva, koji često predstavljaju problem i tako mogu da prekinu intenzivnu vježbu. Animal Flex zadovoljava najviše standarde.

U godinama 2006 i 2007 primio je naziv najboljeg proizvoda za pomoć zglobovima. U prvom redu proizvod je stvoren da pojača efekt amortizacije zglobova pod teškim opterećenjima kao što su dizanje utega, čime su sportaši, bodi-bilderi i ostali pojedinci, koji se bave fitnesom, ispostavljeni svaki dan.

Osim toga, pomaže protiv istrošenosti zglobova koja je posljedica dugogodišnjih treninga u različitim sportovima kao što su košarka, trčanje, biciklizam…

Animal Flex je najbolji garant za dug i sportski život bez boli.

SASTAV:kalorije 9,kalorije iz masti 9,ukupne masti 1g,Vitamin C 100mg,Vitamin E 100mg,Cink 15mg,Selen 70mg,Mangan 1mg,Glukozamin.

UPOTREBA:U toku dana popijte jednu dozu praha na prazan želudac ili poslije glavnog obroka s dovoljnom količinom vode.

SERVIRANJA: 30

 

SKU: N/A Kategorija: Brend

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL FLEX POWDER (30 serv)”

Još nema komentara o ovom prozvodu.