U Sarajevu otvoren fitness studio prilagođen ženama „Ona je sve to“ Ostavi komentar

U Sarajevu je otvoren fitness studio prilagođen ženama „Ona je sve to“ u naselju Otes, Ilidža, ulica Barska 2C.

Tom prilikom promo tim Elit NUTRITION organizovao je promociju svojih sporskih suplemenata kao i nagradnu igru u kojem je pet djevojaka nagrađeno našim poklon paketima.

Svi prisutni mogli su degustirali BF (BODY&FIT) SLIM DRINK koji u svom sastavu sadrži i l-carnitin. Također, prisutni su mogli i probati naše proteinske čokoladice istoimenog proizvođača, BCAA napitak – FCB AMINOPRO se našao na repertoaru degustiranih proizvoda čijim okusom i karekteristikama su oduševljeni i posjetioci koji se aktivno ne bave fitnessom.

Zadovoljni posjetioci razgovarali su sa našim osobljem o sportskim suplementima koja naša kompanija ima u svojoj ponudi. Naš bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a neki od njih su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, AMINOPRO, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i drugi koje naši najbolji sportisti redovno koriste.

Želeći ženama ponuditi funkcionalan i inspirativan prostor za vježbanje, bivša reprezentativka BiH u rutmičkoj gimnastici i licencirana instruktorica Irma Bahtić sa svojim kolegicama Aldijanom Pivašević, Melisom Derendelić i Lejlom Pirić ponudile su raznovrsne grupne programe, savjete i inspiraciju.

„Već godinama svjedočim transformaciji stotina žena sa kojima treniram. Programi zasnovani na muzici, solidarna podrška i savjeti ključni su za očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Novi centar je u biti otvoren i za početnice i za iskusne rekreativke, bez dobnih granica. Jedino što se traži je otvorenost i uzajamno poštovanje.“ – rekla nam je Irma dodajući da je ovo ostvarenje njenog sna, a ujedno i novi početak

Na otvorenom času Fitness centara „Ona je sve to“ promovisani su grupni programi koje fitness studio nudi i to: Zumba fitness, Strong by Zumba, Zumba kids, Kettlebell workout, HIIT Tabata uz nadzor certificiranih trenera.

Ovom prilikom fitness studiju „Ona je sve to“ želimo sretan početak uspješnog poslovanja i mnogo zadovoljnih klijenata i aktivnih članova.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *