GREEN COFFEE

KARAKTERISTIKE:

♦No1 kvaliteta Green Coffee

♦ Ekstrakt vrlo visoke kvalitete

♦ Izvrsna doza, nevjerojatnih 250 mg čiste zelene kafe

♦ 1-2 posluživanja  dnevno je dovoljno

♦Za one koji znaju da uživaju u kafi na pravi način


Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 30

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 30

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

GREEN COFFEE – BODY&Fit Sports Nutrition

 

Zelena kafa u posljednje vrijeme je jedno od najpopularnijih prirodnih sredstava za mršavljenje.

Ona nije novi izmišljeni “hit” moderne industrije za mršavljenje, jer kao napitak i lijek koristi se već od davnina. Pojedini su narodi u davna vremena pripravkom od zelene kafe podizali energiju. U mnogim narodima bila je jedan od najvažnijih prehrambenih proizvoda. Arapi su prvi počeli spravljati dragocjeni napitak od zelenog zrnja kafe. Do početka 20. stoljeća ljekovitost ekstrakta zelene kafe zapadnjačkom svijetu bila je nepoznanica. Međutim, posljednjih desetljeća njena popularnost raste, i to ne samo kao sredstva za mršavljenje, nego i lijeka protiv dijabetesa i srčanih bolesti. Riječ je o neprženim sirovim zrnima kafe, koja je mnogima od nas neizbježan jutarnji ritual. Zrna nisu pržena, jer se tim postupkom uništava dragocjeni sastojak zbog kojeg se zelena kafa smatra čudotvornom. Čudesan sastojak kojemu zelena kafa može zahvaliti svoju popularnost zove se GCA. On sadrži klorogeničnu kiselinu i hidroksicinamične kiseline. Studije su pokazale da sastojci GCA pomažu u sagorijevanju masti, čak i bez vježbanja kao pratećeg tretmana. Ti sastojci omogućuju sigurno mršavljenje bez nepoželjnih oscilacija u težini, ili takozvanog “jojo efekta”. Kada uzimate ekstrakt zelene kafe, on signalizira tijelu da intenzivnije razgrađuje masnoće. Također, ekstrakt sprečava prelazak glukoze u krvotok, pa tijelo ne dobiva priliku za skladištenje šećera.

Istraživanja zelene kave
U jednoj studiji skupina od šesnaest pretilih osoba tijekom dvanaest tjedana uzimala je između 750 i 1050 mg ekstrakta zelene kafe. Mjerenja su nakon tretmana utvrdila da su ispitanici prosječno izgubili 10 posto težine i 4,4 posto masti. Radi provjere valjanosti ovog istraživanja  provedena je druga studija na skupini od 100 pretilih žena. Jedna je skupina dobivala placebo, a druga kapsule od 400 mg tri puta na dan. Nakon dvije sedmice, žene koje su uzimale ekstrakt zelene kafe u prosjeku su izgubile po kilogram. Niti jedna skupina nije mijenjala svoje uobičajene navike te je jedina razlika između njih bila uzimanje zelene kafe.

Ostala ljekovita svojstva zelene kafe
Mnoga su istraživanja potvrdila da zelena kafa poboljšava sposobnost učenja, kao i moć zaključivanja. Ona podiže mentalnu budnost i jača koncentraciju. Pomaže i u smanjivanju broja pogrešaka i povećava opažanje. Klorogenična kiselina iz zelene kafe inhibira enzim koji potiče stvaranje glukoze u jetri. Zbog toga zelena kafa djeluje pozitivno kod glikemijskih poremećaja poput dijabetesa. Klorogeničnu kiselinu prati ugled superjakog antioksidansa, koji pospješuje rad jetre, poboljšava probavu i unapređuje sveopće funkcioniranje organizma. Može doprinijeti sniženju visokog pritiska i spuštanju razine holesterola. Općenito, svi jaki antioksidansi smanjuju rizik od tumora i srčanih bolesti, pa tako i klorogenična kiselina.

Je li zelena kafa štetna za zdravlje?
Prava, kvalitetna zelena kafa nije štetna za zdravlje. Zapravo, to je ista kafa koju pijete svaki dan, ali nije prepržena, pa zbog toga sadrži više ljekovitih sastojaka. Međutim, u jednom trenutku na tržištu su se pojavili proizvodi sumnjive kvalitete koji su osim zelena kafe, sadržavali i štetan sastojak sibutramin. Ovi proizvodi su još 2010 godine povučeni s tržišta i više nisu nabavljivi.

Praktična primjena
Sve što morate učiniti je pomiješati jednu kašikicu s 250 ml vruće ili hladne vode. Samo miješati i spremna, imate ukusno piće s nevjerojatnih 250 mg čiste zelene kafe.

Ne uzrokuje neželjene popratne pojave.

PAKOVANJE: 300 grama

 

SKU: N/A Kategorija: Brend
Težina N/A
Pakovanje

300 grama

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “GREEN COFFEE”

Još nema komentara o ovom prozvodu.