TWINLAB WHEY PROTEIN FUEL

Karakteristike:

100% Whey Protein Fuel kompanije Twinlab je brzorastvarajući, instant protein iz surutke, koji se smatra jednim od najkvalitetnijih izvora proteina u ishrani. Organizmu obezbjeđuje blokove aminokiselina koje se ugrađuju u mišićno tkivo, ali i jaku podršku imunološkom sistemu, jer na njega deluje slično kao antioksidanti.

,
Stanje: Nema na zalihi

Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 42 - 96

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 42 - 96

Za osobe koje se bave sportom, profesionalno ili rekreativno, veoma je važna pravilna ishrana, a naročito unošenje dovoljne količine proteina. Proteini se sastoje od aminokiselina, a one su u najvećoj meri zaslužne za funkcionisanje organizma. Protein iz surutke spada u proteine sa vrlo visokom biološkom vrjednošću, a to znači da se brzo apsorbuje. Zato, za razliku od sporije apsorbujućih proteina, iz mlijeka i jaja, on treba da se uzima u manjoj količini, u kraćem periodu prije i poslije treninga, a u kombinaciji sa proteinima iz mlijeka ili jaja može da pokrije potrebe za proteinima tokom cijelog dana, jer kazein u proteinu iz mlijeka se sporije apsorbuje, a usporava i varenje proteina iz surutke, što mu produžava vrijeme apsorpcije. Protein iz surutke je najbolje uzimati neposredno poslije treninga, jer mišićne ćelije tada imaju povećanu potrebu za proteinima, a jedino surutka može da ih nadoknadi u tako kratkom periodu. Ovo je najbolji način da se mišići oporave od stresa i oštećenja izazvanih fizičkim naporom.

Preporučena doza i način upotrebe
sadržaj 1 dozirne mjerice rastvoriti u 2 dl hladne vode. Uzimati 1 do 2 puta dnevno, najbolje neposredno prije i poslije treninga. Nutricionisti preporučuju za sportiste 1 g proteina na 1 kg tjelesne mase.

SKU: N/A Kategorije: , Brend
TežinaN/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “TWINLAB WHEY PROTEIN FUEL”

Još nema komentara o ovom prozvodu.