WHEY

Odlikuje ga visoka kvaliteta proteina sirutke

♦  Sadrži 25 gr. proteina po serviranju
♦  Sadrži probavne enzime za poboljšanu absorpciju i zdraviji rad crijeva
♦  Proizveden od strane najpopularnijeg svjetskog brenda
♦  Dostupan u 7 okusa

,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 130 - 130

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 130 - 130

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

ANIMAL Whey od Universal Nutrition-a je trenutno top proteinski dodatak u svijetu.

Universal Nutrition ANIMAL Whey je odličan proteinski dodatak koji je dizajniran za svakodnevnu upotrebu kako bi sa njim nesmetano mogli povećati količinu proteina u vašoj ishrani. Napravljen patentiranom ANIMAL Whey proteinskom mješavinom, ovaj proizvod se sastoji od visokokvalitetnog whey protein izolata i whey protein koncetrata što mu daje maksimalnu čistoću, probavljivost i efektivnost.

Protein potiče od Grčke riječi što znači prvi.On sam po sebi i jeste prvi u ćeliskoj izgradnji i jako bitan u funkciji našeg organizma. Proteini su uz vodu najvažnije tvari u tijelu,kao i najvažniji udio imaju u izgradnji svih tkiva kosa,koža,nokti,unutarnji organi,srce i mozak, doprinosi rastu i održavanju mišićne mase i strukture kostiju.

Ako ste se susretali sa proteinskim praškovima koji su teški za probaviti, onda ćete osjetiti razliku jer Universal Nutrition ANIMAL Whey sadrži probavne enzime koji poboljšavaju absorpciju i bioiskoristivost.

KAKO I KADA KONZUMIRATI ANIMAL Whey?

Po preporuci proizvođača pomiješajte jednu mjericu ANIMAL Whey-a sa 250-300ml vode ili nemasnog mlijeka u
šejkeru, blenderu ili ga umutite kašikom u čaši. Ako vam više odgovara intenzivniji i gušći okus pokušajte ga umutiti sa manje tečnosti.

Universal Nutrition ANIMAL Whey možete koristiti poslije treninga, između obroka ili u bilo koje vrijeme, kad vam treba dodatnih proteina u vašoj ishrani.

KOJE SU KORISTI OD ANIMAL Whey-a?

Kao sportista ili bodibilder koji je ozbiljan u svojim nastojanjima da ostvari napredak, kad tad će u svojoj karijeri početi koristiti proteinske praškove.Proteini ili preciznije amino kiseline su gradivna elementi svakog tkiva koje se nalazi u našem tijelu i igraju veoma bitnu ulogu u rastu i oporavku mišićnog tkiva koje smo oštetili intenzinim treningom ili fizičkom aktivnošću.

Pojedinci koji upražnjavaju neku fizičku aktivnost imaju duplo veću potrebu za unosom proteina od osoba sa pasivnijim načinom života. Sa ovim zapažanjem počinjemo više cijeniti proteinske dodatke zbog njihove efektivnosti,
praktičnosti, a na kraju i cijene.

Posebna prednost Universal Nutrition ANIMAL Whey-a je bolja absorpcija i olakšana probava zahvaljujući dodanim
probavnim proteinskim enzimima.

Sa Animal Whey-om ćete uživati u različitom rasponu absorpcije zahvaljujući extra brzom izolatu i malo sporijem
koncetratu proteina sirutke, gdje su obje forme dobijene korištenjem naprednih tehnika filtracije za apsolutnu čistoću i efektivnost.

Dobar ukus je samo pametan dio onoga što se nalazi u proteinskom dodataku

PAKOVANJE:1810 grama

SERVIRANJA: 56

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Težina N/A
Pakovanje

1810 grama

Okus

Banana, Cappuccino, Caramel, Chocolate, Chocolate Chips, Cookies & Cream, Mocha Cappuccino, Salted Caramel, Strawberry, Vanilla

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “WHEY”

Još nema komentara o ovom prozvodu.