SUPERIOR PEAK ATP™

Karakteristike :
♦ Sadrži ne manje od 400 mg po serviranju čistog PEAK ATP®
♦ Sadrži patentirani PEAK ATP®
♦ Dizajniran za optimalnu apsorbciju
♦ Sadrži kompleks vitamina B, vitamina C i koenzim Q10

,
Stanje: Nema na zalihi

Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 30

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 30

Superior  PEAK ATP™
BODY&Fit Sports Nutrition
ATP je Stvarnost! Probajte BODY&Fit Superior ATP™ u jednoj superpiluli!
ATP (adenozin trifosfat) je direktni snadbjevač snage i energije u mišićno tkivo. Superior PEAK ATP™ sadrži ATP® direktno upotrebljiv i u čistoj formi. BODY&Fit Superior ATP™ je novi dodatak za sportiste i bodibildere.
Karakteristike Superior PEAK ATP™:
♦ Sadrži ne manje od 400 mg po serviranju čistog PEAK ATP®
♦ Sadrži patentirani PEAK ATP®
♦ Dizajniran za optimalnu apsorbciju
♦ Sadrži kompleks vitamina B, vitamina C i koenzim Q10
Superior ATP ™ je idealan dodatak i može se koristit kao samostalan suplement ili ga možete odlično kombinovati sa kreatinom i pre-workoutom.
B vitamin i koenzim Q10 pojačavaju učinak Superior ATP. B vitamini su važni za metabolizam energije i sintezu proteina, aktivirajući prirodnu energiju u vašem tijelu (B-12) i pomažu pri smanjenju zamora i umora.
PEAK ATP® je razvijen od strane Dr.Eliezer Rapaport koji je zaposlen kao naučnik u istraživačkim odjelima Harvard Medical School, Boston University School of Medicine i Worcester Fondaciji za eksperimentalnu biologiju.
Superior PEAK ATP™ je zaštićen patentima:
US 7.629.329 Mišićna masa i snaga
US 5.547.942 Protok krvi i vaskularne funkcije
US 6.723.737 Tjelesni sastav
Imajte na umu da postoji nekoliko proizvođača na tržištu koji nude ATP. Kod nas ćete naći patentiran PEAK ATP®. Ovo je jedini zvanični ATP proizvod sa kojim se zagarantovano postižu rezultati. BODY&Fit Superior PEAK ATP™ se nalazi u visokim dozama od 200mg po tableti! 2 tablete dnevno je dovoljno za maksimalne rezultate.
Optimalna absorpcija – BODY&Fit Superior PEAK ATP™ tablete imaju poseban premaz što kao rezultat toga ne dozvoljava stomačnoj kiselini da ga razgradi pa nam tako dolazi u mišiće u izvornoj formi.
Preporučena upotreba – Uzmite dvije tablete dnevno kao dodatak prehrani. Uzimajte po mogućnosti s vodom ili sportskim napitkom 30 minuta prije treninga ili ujutro prije doručka.
PEAK ATP® je klinički potvrđen patentirani oblik adenozin trifosfat 5-(ATP). Peak ATP® je registrirani zaštitni znak TSI Health Science, a zaštićen je američkim patentima #5227371 i #5049372 sa drugim patentima koji su na čekanju.
PAKOVANJE:30tableta
SERVIRANJA:30

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “SUPERIOR PEAK ATP™”

Još nema komentara o ovom prozvodu.