SUPER AMINO 6000

,
Stanje: Nema na zalihi

Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 33 - 65

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 33 - 65

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

SUPER AMINO 6000

Dymatize Super Amino 6000 je visoko kvalitetan, vrlo efikasan izvor proteina iz odabrane sirovine, vlastitog branda izolata i koncentrata sirutke, kao i aminokiselina u slobodnoj formi. Odličan su izvor esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina, uključujući i vrlo vrijedne BCAA – aminokiseline razgranatog lanca.

Aminokiseline su osnovni blokovi za izgradnju mišića, a neophodne su i za održanje pozitivne dušične ravnoteže, potrebne za rast nove mišićne mase. Aminokiseline imaju glavnu ulogu u prevenciji katabolične razgradnje proteina u mišićima, čime će njihova konzumacija pri napornom treningu pomoći obnavljanju mišićnog tkiva.

Dymatize Super Amino 6000 dizajnirane su da budu jedan od najsnažnijih proizvoda te vrste na tržištu, osiguravajući ogromnih 6000 mg visoko kvalitetnih esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina u slobodnoj formi, dnevno. Dymatize Super Amino 6000 će vam u svakom slučaju pomoći da dostignete svoj cilj.

Serviranje:
Kao prehrambeni dodatak uzmite 3 kapsule dva ili više puta dnevno prije obroka te prije i nakon treninga. Uvijek ih uzimajte sa dosta vode.

 

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “SUPER AMINO 6000”

Još nema komentara o ovom prozvodu.