SKINNY PROTEIN

-Sadrži Glucomannan
-Sadrži vitamine i minerala
-0 šećera
-I za muškarce i žene
-Također savršen kao šejk za oporavak

Clear
Detaljno
SKU: N/A Categories: , Brend:

Opis

Skinny Protein – Body & Fit

Skinny Protein sadrži proteine, vitamine i glucomannan. Glucomannan naučno je dokazano da je podrška za gubitak težine. Važno je da se unosi dovoljno vitamina i minerala, stoga Skinny proteinski šejk sadrži 25% RDA vitamina i minerala. Proteini podržavaju jake mišiće i njihov oporavak.

Skinny Protein i njegove prednosti

Glucomannan Skinny Protein podržava mršavljenja
Sadrži vitamine i minerala
0 šećera
I za muškarce i žene
Također savršen kao šejk za oporavak
Skinny Protein sastav:
Skinny Protein (proteina sirutke i proteina mlijeka) – daje tijelu proteine koji podržavaju jake mišiće i doprinose održavanju vaših mišića. Održavanje mišića je važno za svakoga ko slijedi dijetu ili jede malo kalorija.

Glucomannan – rad glucomanna je naučno dokazan. Glucomannan podržava mršavljenje. Pored toga, glukomanan doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.
25% RDA vitamina i minerala – su hranjive tvari koje svima trebaju, i doprinose dobar nivo energije (između ostalog kalcij, željezo, vitamin B3 i B5). Vaše tijelo ne može proizvesti dovoljno vitamina koje treba prije svega unositi kroz hranu. Vitamin B2, B3, B5, B6 i B12 pomoć za oslobađanje energije iz masti, ugljikohidrata i proteina

Što je glucommannan?
Glukomanan su prirodna vlakna lako  rastvorljiva u vodi izvađena iz biljke konjac. Naučna panel Evropske sigurnosti za ishranu (EFSA) je čak objavila pozitivno mišljenje kao dokaz da je efikasnost Glucomanan naučno dokazano na ovoj dozi.

16215903_1709527176044456_175408852_n

Additional information

Težina N/A

Recenzije

There are no reviews yet.

Be the first to review “SKINNY PROTEIN”