UNIVERSAL SHOCK THERAPY™

Karakteristike:
♦ Pojačava mišićnu pumpu,
♦ Umanjuje proizvodnju mliječne kiseline,
♦ Nadoknađuje izgubljene elektrolite,
♦ Povećava izdržljivost i energiju


Očisti

Shock Therapy™

Ovaj proizvod sadrži:
NO Super Pump Complex koga čine Arginin AKG, Citrrulin Malat i Karnozin.Njegova uloga ogleda se u maksimalnom oslobađanju azot monoksida-NO. Azot monoksid je gas koji se proizvodi u našem tijelu i on je odgovoran za komunikaciju između ćelija. Dobro je poznata činjenica da azot monoksid povećava protok krvi, što je od velikog značaja za sportiste, jer se na taj način obezbjeđuje povećano snadbijevanje mišićnih ćelija hranljivim nutritijentima.Jedan od glavnih faktora koji ograničava mišićnu snagu i izdržljivost, tokom intenzivnog treninga, je kiseonik.NO Super Pump Complex može pomoći u bržem dostavljanju kiseonika i nutritijenata čiji je produkt energija u mišićne ćelije, u mnogo bržem vremenskom intervalu, samim tim omogućava mišiću bolju “pumpu” na treningu.

Muscle Volumizing Complex predstavlja mješavinu kreatin glukonata, kreatin AKG-a i kreatin orotata, čija uloga se ogleda u širenju ćelija tj. povećanju volumena mišićnih ćelija, na taj način što mišićne ćelije zadržavaju više vode u sebi.
Naredna komponenta koja ulazi u sastav preparata Shock Therapy, je Energy& Nootropic Complex.

Energy & Nootropic Complex sadrži energetske komponente kao sto su metilksantini i evodiamin.Ove brzo delujuće supstance pomažu u maksimalnom oslobađanju proizvedene energije i snage, pri čemu ce se zadržavaju u organizmu tokom trajanja čitavog treninga.Nootropici su jake supstance koje deluju na centralni nervni sistem i pomažu u povećanju mentalnih sposobnosti. Energy & Nootropic Complex nije samo stimulant, već jake supstance koje ga čine prodiru duboko u mišićnu ćeliju omogućavajući tako trajanje snage i odlaganje pojave zamora.

Antioxidant Complex predstavlja mješavinu posebno izabranih i snažno djelujućih antioksidanata kao sto su ekstrakt zelenog čaja, R-ALA, NAC i ekstrakt sjemena grožđa.Ova snažna mješavina je specijalno formulisana kako bi pomogla u borbi protiv štetnih slobodnih radikala.

Još jedan od kompleksa koji sadrži ovaj preparat je Electolyte & pH Delivery Complex. Ovaj kompleks poboljšava apsorpciju nutrijenata, snabdijevanje mišićnih ćelija nutrijentima i pomaže njihovo korišćenje od strane mišićnih ćelija.

Preporučena upotreba: Kao dijetetski proizvod sipati sadržinu jednog dozera u 250-400ml hladne tečnosti. Uzeti jednu porciju 30 min prije treninga.

PAKOVANJE: 840 grama i 200 grama

SERVIRANJA: 42 i 10

SERVIRANJE: 20 grama

SKU: N/A Kategorija:
Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “UNIVERSAL SHOCK THERAPY™”

Još nema komentara o ovom prozvodu.