Pump Kick Shot

Dizajniran za jednostavnu upotrebu, efikasnost i brzo prihvaćanje. Također je veoma efikasna formula prije treninga zasnovana na pet aktivnih sastojaka (beta-alanin, L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG), taurin, kofein, glukonolakton).

, ,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 3 - 3

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 3 - 3

Pump Kick shot je napitak prije vježbanja okusa trešnje-narandže. Jedna bočica za dvije upotrebe, od kojih svaka sadrži:

Beta-alanin u količini od 2,5 g, optimalna dnevna doza, koja obezbjeđuje povećanu snagu i snagu mišića. To vam omogućava da učinite efikasan trening za snagu i izdržljivost, jer se beta-alanin preporučuje ljudima koji se bave sportom i brzinskim sportom – kao što su kardiovaskularni (trčanje, biciklizam, triatlon, borilačke vještine).

AAKG u količini od 1,5 g obezbjediće odgovarajuću pumpu, isti mišić tokom treninga će biti mnogo bolje hranjen, a nakon treninga će se brzo regenerisati. Povećana senzacija pumpe povećava dobitak mišićne mase.

TAURINE 0,5 g efikasno sprječava katabolizam, pojačava energiju i podržava transport kreatina do mišića.

Kofein u količini od 200 mg je efektivna doza, osjetit ćete požar i želju za treningom.

Glukuronolakton 125 mg neutralizira toksine i pomaže u uklanjanju organizma iz otpadnih proizvoda. On podstiče fizičku spremnost tokom vježbanja.

Vitamini B6 i B12 pomažu metabolizam.

SKU: N/A Kategorije: , ,

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “Pump Kick Shot”

Još nema komentara o ovom prozvodu.