NUTREX LIPO 6 BLACK 120 TAB

Karakteristike:

♦ Idealan fat burner za muškarce i žene

♦ Tehnologija tekućih kapsula za bolju apsorpciju

♦ Osigurava brzo i učinkovito sagorijevanje masnoća

♦ Smanjuje želju za jelom

♦ Ubrzava metabolizam

♦ Učinkovit na problematičnim mjestima jednako kod muškaraca i žena

♦ Stvara jaku termogenezu koja vodi ka gubitku masnoća

♦ 2x jači tironin

80.00 KM


Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 80

Učinkovit fat burner s čak 7 substanci. Sagorjevač masti Lipo 6 Black je poboljšana verzija najporodavanijeg fat burnera Lipo 6. I zato je označavan atributom “najbolji proizvod na području sagorijevanja masnoća”. Ovaj efikasan i bezopasan fat burner spada među najomiljenije proizvode za sagorijevanje potkožnih masnoća.
LIPO 6 BLACK je najprodavaniji fat burner na svjetskom tržištu. Osnova uspjeha je naravno prehrana, redovito kretanje i kvalitetan dodatak za redukciju masnoće u tijelu, koji je upravo NUTREX LIPO 6 BLACK. Pogodan je za svakog sportaša, jer gramaža sa aktivnim supstancama su postavljene i za manje aktivne sportaše. Zahvaljujući tehnologiji tekućih kapsula postiže odličnu apsorpciju i vrlo brze rezultate kod smanjivanja masnoća u tijelu.

Lipo 6 Black od tvrtke Nutrex je bio kreiran nakon uspjeha njihovog fat burnera Nutrex Lipo 6. Lipo 6 Black sa od izvornog proizvoda razlikuje 2-puta učinkovitijim supstancama, koje sadrži. Poboljšana formula, koja djeluje brže i naravno brže sagorijeva. Pogodan je za sve koji žele brzo i učinkovito smršaviti. Naravno, za bržu učinkovitost i efikasnost je potrebna adekvatna prehrana i redovito kretanje. Postavljen je na osnovi kofeina.

Za koga je namijenjen LIPO 6 ?
Ovaj dodatak prehrani je namijenjen za muškarce i žene. Naime za sve koji konačno žele dobiti birku s tjelesnim masnoćama.

Konzumiraj 3 kapsule ujutro i 3 poslije podne.Za optimalne rezultate se Lipo 6 Black ne bi smio koristiti s jelom. Konzumirati minimalno 30 minut prije jela.

PAKOVANJE: 120 tab.

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 doza (3 kaps)
Theobroma Cacao (seed) 208,5 mg
Caffeine Anhydrous 200 mg
Camello Kutcha (TeaCrine) 50 mg
Citrus Aurantium (fruit) 40 mg
Coleus Forskohlii (root) 25 mg
Piper Nigrum (fruit) 5 mg

 

Ostale supstance

Glicerin, voda, hipromeloza, titan, boja (Allura Red (E129)), boja (Briliant Blue FCF (E133)), boja (Sunset Yellow (E110).

Kategorija:

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “NUTREX LIPO 6 BLACK 120 TAB”

Još nema komentara o ovom prozvodu.