MUSCLE MEAL

Karakteristike:
– 27,5 grama proteina po serviranju
– Protein sirutke i mlijeko protein,
– Najbolji proteini u jednom proizvodu.
– 0 dodani šećera
– Čisti složeni ugljikohidrati
– Cijeli izvor energije, proteina i hranjivih tvari

Poništi odabir
Detaljno
SKU: N/A Kategorija: Brend:

Opis proizvoda

Muscle Meal
Muscle Meal sadrži najbolje složene ugljikohidrate, proteine i omega-3 bogate superhranom.

Ono što čini Muscle Meal tako moćnim:

Proteini sirutke – najvrjedniji izvor proteina za vaše tijelo i mišiće. Whey najviše koriste sportaši. To je zato što je vrlo visoke kvalitete. Vrlo čist i lako se apsorbira u tijelo. Vrhunska kvaliteta ultra filtracijom.

Ultra Fine Zob – je prirodni, čist i kvalitetan kompleks ugljikohidrata. Fino mljevena zob. To je vrhunski izvor zdravih složenih ugljikohidrata. Složeni ugljikohidrati su glavni izvor energije za svakog sportaša. Složeni ugljikohidrati u zobi ravnomjerno se apsorbiraju u tijelu i zato pružaju dugotrajnu energiju. Fina Zob sadrži i prirodno bogata prehrambena vlakna, a također su prirodni izvor esencijalnih vitamina i minerala. Energija iz zobi može se optimalno iskoristiti.

Mlijeko protein – protein mlijeka se apsorbira sporije.

Smeđa riža u prahu – sadrži čiste složene ugljikohidrate iz 100% prirodne smeđe riže. Smeđa riža u prahu je fantastičan izvor energije. Čista i složena, 100% bez šećera!
Smeđa riža u prahu ima nizak glikemijski indeks, što znači da se energija oslobađa postupno, omogućujući vašem tijelu da više koristi.

Kokos u prahu – napravljen od svježe iscijeđenog kokosa s očuvanjem svih svojstava i prisutnih prirodno zdravih hranjivih tvari. Sve zdrave prednosti kokosa. Bogata MCT i Omega.

Pšenica – doslovno prepuna vitaminima, mineralima, proteinima, zdravih omega 3-6-9 masne kiselina, vlakana i mnogih zdravih hranjivih tvari i antioksidansa, kao što su lecitin i antioksidansa alfa-lipoična kiselina.

Ječam – jedan od najboljih izvora ugljikohidrata koje možete uzimati kao sportaš. Izvrstan nizak GI izvor ugljikohidrata. Ječam je također vrlo bogat prehrambenim vlaknima.

Lan – lan je ispunjen zdravim omega masnim kiselinama, proteinom, vitaminom B1 i B2, vitaminom E, kalcijom, magnezijom, cinkom, kalijom i vlakanima.

Muscle Meal je kompletan izvor energije, proteina i hranjivih tvari u jednom.
Muscle Meal je kompletan izvor energije, proteina.
Muscle Meal je također idealan shake za bodybuildere koji uzimaju 7-8 obroka dnevno.

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Budite prvi i ostavite recenziju za “MUSCLE MEAL”